Фотогалерия на БОК
Публикувано: 12 September 2010 - 08:15 PM
Това са двама корави "СТояновци" и корави членове на НК БОК - голямото и първото семейство на любителите на БЪЛГАРСКОТО ОВЧАРСКО КУЧЕ.

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 12 September 2010 - 08:23 PM
А това е един от най-младите ни членове- син на по-стария от Стояновците, но не по-малко запален от баща си по овчарското куче и след два дни повтори скачката със своята кучка!

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 12 September 2010 - 08:26 PM
И накрая завършвам със снимката на две голями, красиви и чистопородни помашки глави за радост на отбора ни и за мъка на ЗАВИСТНИЦИТЕ.

Публикувано: 13 September 2010 - 10:46 AM
Стефан Попов - председател НКБОК, в 12 September 2010 - 06:04 PM, написа:
Не виждаш ли,че сам си пишеш и показваш снимки? Никой не те взима на сериозно вече
Ако искаш проследи не 12,а 112 генерации проследен произход но FCI през крив макарон ще го гледаш.

"Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи."
Джон Максуел
Публикувано: 13 September 2010 - 01:29 PM
Metal, в 13 September 2010 - 10:51 AM, написа:
Стефан Попов - председател НКБОК, в 12 September 2010 - 06:04 PM, написа:
Не виждаш ли,че сам си пишеш и показваш снимки? Никой не те взима на сериозно вече
Ако искаш проследи не 12,а 112 генерации проследен произход но FCI през крив макарон ще го гледаш.

Публикувано: 13 September 2010 - 07:56 PM
[/quote]
Мила, свиньо! Редно е да погледнете форума назад за да видите колко много хора са с мен и колко много кучета показваме. След като породата и хората в нея в по-голямата си част са с НК БОК това все ще е някакъв успех. И ако умеете да четете и поразгледате написаното и публикуваните снимки, няма да ме занимавате с неща, които явно не са за СВИНСКАТА ВИ ДЗУРЛА И МОЗЪК. Ако пък се представите коя сте може да Ви се извиня и да Ви поканя на предстоящите събития и мероприятия на клуба и породата за да погледате. Доскоро гъчи, гъчи дедовото! Ач....
[/quote]
Тези хора назад във форума отдавна не са с теб
затова ходиш сега да баламосваш 15-16г лапета по селата,но и те ще се усетят след годинка,че на вятъра плащат членски внос.
Очаквах да не ми отговориш,защото ти на анонимници не отговаряш
но явно съм те изкарал от релси
Като стана въпрос за свинята може би ти си най голямата,защото такава свинщина забърка с породата,че 20г няма да ти стигне да оправиш кочината.
[/quote]
Тези хора назад във форума отдавна не са с теб
Очаквах да не ми отговориш,защото ти на анонимници не отговаряш
Като стана въпрос за свинята може би ти си най голямата,защото такава свинщина забърка с породата,че 20г няма да ти стигне да оправиш кочината.

"Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи."
Джон Максуел

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +