Фотогалерия на БОК
Публикувано: 14 September 2010 - 03:16 PM
Спас ЛАзаров, в 14 September 2010 - 01:13 PM, написа:
Ти не може дами казваш защото си много малко кутре още аз когато пасях овце и гледах по 10на кучета ти си бил още на баща ти в торбите
Публикувано: 14 September 2010 - 03:21 PM

Публикувано: 14 September 2010 - 03:25 PM
Спас ЛАзаров, в 14 September 2010 - 01:26 PM, написа:

аз овцете сиги паса ама не мога да стоя безучастно когато някои иска да "пасе" хората и да им набутва мелезаци и да вее баиряци че тая кавказо-санбернари по 70-80кила са старите кучета от апк
Публикувано: 15 September 2010 - 03:51 PM
zerda, в 14 September 2010 - 03:03 PM, написа:
Стефан Попов - председател НКБОК, в 14 September 2010 - 07:22 AM, написа:

Тоя мелез беше страхлив като циганин страх го беше от котките сега пьк сьс вьлци се давел предишния му собственик видя че нищо не става от него и го продаде вьв велинград и явно после е попаднал у калеко
abe momi4e zerda kaji koi sa mu roditelite kato go poznava6
Публикувано: 15 September 2010 - 04:04 PM
zerda, в 14 September 2010 - 03:03 PM, написа:
Стефан Попов - председател НКБОК, в 14 September 2010 - 07:22 AM, написа:

Тоя мелез беше страхлив като циганин страх го беше от котките сега пьк сьс вьлци се давел предишния му собственик видя че нищо не става от него и го продаде вьв велинград и явно после е попаднал у калеко
Като е мелез кои са му родителите? От кой съм го взел? Преди колко време? Тия дни сме с бате Стефан Попов и сме по кучета и овчари и ако искаш може да се видим на по кафе и да ги изясним тия въпроси. Жив и здрав и приятен ден. Р.S. Стефан Попов съм: Що такава омраза бе младеж?! Ефти ми е добър стар приятел, що не кажеш на него че е мелез и бяга от котките ? Кучето е от него и му знаем произхода. Пък ако си мъж и човек и обичаш породата седни с нас като голямо момче да се разберем. Ние сме разбрани и добронамерени люде. Айде хайрлия.
Публикувано: 15 September 2010 - 06:41 PM
zerda, в 14 September 2010 - 03:09 PM, написа:
Кучето(Хамил Хунт Тичо Елит) е брат на моето Хан Хунт Тичо Елит.Дьржа да поясня на теб специално Zerda!Няколко страници по-назад имаше запитване за моето куче.Стефан Попов е дал обяснение на дълго и широко за кучетата и за произхода им на хората на които им е интересно и се интересуват,за което още веднъш му благодаря.Има и приложени снимки,такаче краино време е да спрете да се правите само на големи разбирачи и да дразните и обиждате хората,защото на човек му писва само простотии да чете.А ти специално не съм видял да качиш една снимка,а само дразниш и се заяждаш.А ,ако искаш в под папка на кучета пазачи съм качил и други снимки на Хан Хунт Тичо Елит,разгледаи ги и си помисли дали с твоито набито око няма да решиш,че и тои е кавказец понеже е брат на Хамил.
Публикувано: 15 September 2010 - 10:53 PM
Виктор Нонов, в 15 September 2010 - 06:46 PM, написа:
zerda, в 14 September 2010 - 03:09 PM, написа:
Кучето(Хамил Хунт Тичо Елит) е брат на моето Хан Хунт Тичо Елит.Дьржа да поясня на теб специално Zerda!Няколко страници по-назад имаше запитване за моето куче.Стефан Попов е дал обяснение на дълго и широко за кучетата и за произхода им на хората на които им е интересно и се интересуват,за което още веднъш му благодаря.Има и приложени снимки,такаче краино време е да спрете да се правите само на големи разбирачи и да дразните и обиждате хората,защото на човек му писва само простотии да чете.А ти специално не съм видял да качиш една снимка,а само дразниш и се заяждаш.А ,ако искаш в под папка на кучета пазачи съм качил и други снимки на Хан Хунт Тичо Елит,разгледаи ги и си помисли дали с твоито набито око няма да решиш,че и тои е кавказец понеже е брат на Хамил.
Е нема тези са специалисти сега с тех неможе да се спори те са пастири от 20 години

Публикувано: 16 September 2010 - 01:20 PM
kaleata78, в 15 September 2010 - 09:22 PM, написа:
Абсолютно нищо с тая кръв, която е от мен, но има общо със старата Меца на Барзата. Кучето е 13год. и до него има вързано по-добро и малко по-младо куче, но не искам да отварям всеки за да не ходят там да не правят поразии. На теб и другите наще хора ще кажа и ще ви водя, мисля че ще ви е много интересно!Има яки стари мутри, които ще съхраним и продължим.

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 18 September 2010 - 12:17 AM