Фотогалерия на БОК
Публикувано: 21 September 2010 - 10:12 PM
Алеко до саята си със Стефан Аян Дико! Този Стефан му е подарен от Митко Барзата и е стара Беловско-Пазарджишко помашка кръв и е много сърцат и голяма надежда в изложбите и селекциятя, коята ние преследваме!

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 21 September 2010 - 10:17 PM
Алеко с Верен Вълчев Тичо Елит, който му подарих- продадох за един лев, тия дни за да ходи със стоката, а и защото обича "ред нос" окраската.

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 21 September 2010 - 10:23 PM
Гергана Петрус, коята му продадох на същата цена преди година и с нея младичкия Верен преди да тръгнат със стадото от над сто овце с баба Сайда- бабата на Алеко, а на всички снимки на заден план е връх Сютка!

Публикувано: 21 September 2010 - 10:29 PM
Това е същото великолепно куче но не са добри снимките защото се стъмваше докъто чакахме стоката да се прибере за да видим кучетата.

Публикувано: 21 September 2010 - 10:38 PM
А това е великата баба Сайда-бабата на Алеко само на 83 г., която едва открихме със стадото почти в Мечо Корито-следващото село след Грашево, което също е дало много на породата и е неразривно свързано с овцете и овчарските кучета. Един мой стар приятел и пионер в породата, който ще питам и може да цитирам също е с корен от там.

Публикувано: 21 September 2010 - 10:46 PM
Баба Сайда ходи с четири четирикраки помощника. На заден план са Гера Петрус и Верен Вълчев Тичо Елит, които пуснах на снимки малко по-горе!

Публикувано: 21 September 2010 - 10:52 PM

Публикувано: 21 September 2010 - 10:58 PM
Това вече е в Пазарджик Хан Хунт Тичо Елит собственост на един от най-добрите членове на НК БОК Виктор Нонов, на който му го продадох също за един лев преди година. Тогава беше 6,5кг а сега е точно умножен по десет 65кг.

Публикувано: 21 September 2010 - 11:04 PM

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +