Фотогалерия на БОК
Публикувано: 14 October 2010 - 12:07 AM
Мурджо-Мечо, в 13 October 2010 - 07:46 PM, написа:
аз и мечо,а и да не си помисли някои,че и аз се крия зад никове....
Много хубави снимки си качил Мите,а тия чудесии малки...наистина радват окото.А малкия червен дявол(Мечо)направо е раскошен!Нямам търпение да го видя пораснал,но има всички качества да бъде едно от наи-едрите кучета.Нека да са живи и здрави,поздрави!
Публикувано: 14 October 2010 - 09:59 PM
Победителят в клас младша възраст Кубрат Лазар Тичо Елит, който е изключителна млада надежда на породата и клуба. Няма година, но вече е над 60 кг и над 80 см. в холката. С глава, с кости и най-вече със сърсе и характер. Желая от все сърце успех и здраве на Кубратчо и гордия му сейбия Спас Лазаров от Благоевград!!!

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 14 October 2010 - 10:18 PM
На финала сравняваме най-доброто женско и най-доброто мъжко куче: Шара Данпей на Митко Барзата и Баро Аян Дико но само произведен от него, а собственост на Стоянчо Илинов!

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 14 October 2010 - 10:27 PM
Кой не знае Шара Данпей на Димитър Тодоров Барзата, кой не е слушал за нея? Най известното женско куче в породата, а и въобще сред всички породи овчарски кучета у нас!!! Победителка много пъти и във всичко и без загуба нито веднъж от никой!!! И този път спечели абсолютната победа измежду всички кучата и стана шампион на изложбата. Изключителна кучка и на изложбата вече е заплодена с прекрасния Амиго Аян Дико. След три месеца ще се раздават прекрасни кутраци!!!

Публикувано: 14 October 2010 - 10:35 PM
Дядо Васил от Славовица на 86 години цял живот със стоката и в планината. Предал е своя дух на внук си Стоян Илинов, който е един от най-върлите и сериозни членове на НК БОК!!! На снимката са с Калина Лазар Тичо Елит която спечели в Грашево първо място в клас млади женски!!!