Фотогалерия на БОК
Публикувано: 23 October 2010 - 02:38 AM
Виктор Нонов, в 22 October 2010 - 03:21 PM, написа:
zerda, в 22 October 2010 - 04:08 PM, написа:
не значи че като се прозвеждат много кучила едри мелезаци е полезно точно обратното пагубно е за бг кучето
и спрете дасе правите на биткаджии и да заплашвате хората защото нее полезно за здравето
и спрете дасе правите на биткаджии и да заплашвате хората защото нее полезно за здравето

Нагло копеле си ти ей и това си е!На приказки те разбраха всички,че си голямо плямпало,иначе как си,а?Били сме се правили на биткаджий и сме заплашвали хората,кой бе и кога?А това,че не е плезно за здравето,не е наистина така че се замисли малко ти.Защото ТИ не си хората а си все същия плямпалник,който не спира да провокира и да дразни.Скоро се надявам да се разбере кой е ZERDA устатия.И пак за хиляден път като не ти харесват кучетата не ги гледай,това е форум за БОК а не за каракачанска лисица.Това което показваш ти не се харесва на всеки така както ти не харесваш наште кучета,но мен това не ме бърка.Редно е и теб да спрат да те бъркат нашите кучета.
вашите кучета сами през ....... голямите мелези ме интересуват колкото ланшния сняг
несе пали много че не знаеш кои стои отсреща г-н ГУМАДЖИЯ
Публикувано: 23 October 2010 - 03:12 AM
Боритарканъ, в 22 October 2010 - 08:15 PM, написа:
Srednogorski, в 22 October 2010 - 09:36 PM, написа:
Srednogorski, в 21 October 2010 - 06:33 PM, написа:
Цитат
..........Средна Азия и в бившия СССР азиатеца беше и по-нисък и по лек и по-слаб физически и неизчистен като екстериор, анатомия и кинематика! Сега обаче е най-направената порода от групата на овчарските кучета за охрана. Така е и с кангала и другите породи от тоя тип. Е защо да изоставаме бе мамка му стара??? Оставам на Вас да си отговорите на тия и други въпроси и пак Ви напомням че породата е в нашите ръце на Иван, на Драган, на Петкан, и Алиш и Емин както и на Вас самия! Каквато я моделираме такава и ще бъде!!!
Стига ДЕ, значи излиза четейки много от постовете ви, че Бг слона е по малкия брат на СССР слона ! И Въпроса ми е : Възможно ли е все пак да го докарате БОК-а до размера на "Азиатеца" с име Булдозер. Ако има все пак, дори и хипотетична възможност за моделиране............
Със здраве
Izviniavaite, za latinskite bukvi..... IMA LI KOI TAPANAR ----- DA OPISHE KAK SHTE SE MODELIRA PORODOTA "BOK" , DA NE ZABRAVIAME VSE PAK CHE E MNOGO DREVNA ......
след като най големия тапанар си ти, би требвало ти да ни обясниш
Svetni me na lichni kade da doida, i kuche shte ti doveda ,za da se onagledi kak se pravi tova i da spretneme seminar.
Публикувано: 24 October 2010 - 08:03 PM
zerda, в 23 October 2010 - 02:43 AM, написа:
Виктор Нонов, в 22 October 2010 - 03:21 PM, написа:
zerda, в 22 October 2010 - 04:08 PM, написа:
не значи че като се прозвеждат много кучила едри мелезаци е полезно точно обратното пагубно е за бг кучето

Нагло копеле си ти ей и това си е!На приказки те разбраха всички,че си голямо плямпало,иначе как си,а?Били сме се правили на биткаджий и сме заплашвали хората,кой бе и кога?А това,че не е плезно за здравето,не е наистина така че се замисли малко ти.Защото ТИ не си хората а си все същия плямпалник,който не спира да провокира и да дразни.Скоро се надявам да се разбере кой е ZERDA устатия.И пак за хиляден път като не ти харесват кучетата не ги гледай,това е форум за БОК а не за каракачанска лисица.Това което показваш ти не се харесва на всеки така както ти не харесваш наште кучета,но мен това не ме бърка.Редно е и теб да спрат да те бъркат нашите кучета.
вашите кучета сами през ....... голямите мелези ме интересуват колкото ланшния сняг
несе пали много че не знаеш кои стои отсреща г-н ГУМАДЖИЯ
Не схващам заплашваш ли ме или с това последното се опитваш да ме обидиш?!Но дори и двете да са не става явно не ме познаваш добре и доста си ме подценил ... Последното го развивам като успешен за мен бизнес вече доста години и хвала богу доволен съм от живота така че не можеш да обидиш човек с това с което си вади парите.А кучетата са ми хоби,аз съм над 100кг.човек и харесвам голями и едри кучета,не дребни хрътки което си е само мое мнение естественно за това и на Попов разчитах да ми намери едро кутре.А дали ще бъде бияч или злобно или някои като теб ще вика че е мелез ми е все едно.Важното е,че на мен ми харесва и аз ще си го гледам защото е именно такова каквото е и това е!И ставаш смешен по-горе хората ти казаха вече да се правиш на интересен,кои седеял срещу мен?!Кой? Пиши си името както съм направил аз и много други а не само джавкане под псевдоними,то така и дете на 10г.може да плаши.Но по-горе един друг човек беше писал,като ти се обръща внимание и тоя който ти се връзва става глупак и за смях.За това аз наистина за последен път пиша,а ти продължавай да си лаеш и да плашиш гаргите.Пиши каквото си щеш,внимание повече няма да ти се обръща с анонимници повече няма да споря!