Фотогалерия на БОК
Публикувано: 29 October 2010 - 05:50 PM
Започнах от тия дни да правя по някоя разходка с Хан на Виктор и го снимах. Та ето за това кутре ВСЕЗНАЙКО мрънка постоянно че е сент бернар. Толкова е далече горкичкия... Добре че и хората имат очи да видят иначе един такъв демагог ще оплюе труда и честните усилия на толкова много хора. Ако бе малко по-човек щеше де си посипе главата с пепел и да не се покаже никога никъде вече. Ама то народа български е рекъл отдавна за такива: Ти го плюеш, то мисли че дъжд го роси!!!

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 29 October 2010 - 05:52 PM
Отново Хан Хунт Тичо Елит на Виктор Нонов много сериозен член на НК БОК. Това са оборите на ДЗС-то в Пазарджик. Преди 30/40 години точно в тия обори ходеха страхотни овчарски кучета като мечки. От тук беше едно от първите ми известни кучета старата Роза! За съжаление нямам нейни снимки и затова снимах оборите където живееха едновремешните страховити кучета.

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 29 October 2010 - 06:01 PM
Малко ХХL!!! Тази прекрасна аборигенна и много ръстова кучка намерих при един стар овчар в Пазарджишко. На 6г. е и е с правилна зъбна формула анатомия и кинематика. Много си я харесвам и я заплодих на Мечо Аян Дико вчера!

Публикувано: 29 October 2010 - 06:11 PM
Ето такива сериозни и ръстови кучки имам в отбора си и затова и се раждат при мен страхотни кутрета. Мисля че това прелестно и мощно женско куче мое производство ще се хареса на всеки честен и непредубеден приятел на овчарското куче на Бългория! А още не е раждала и не се е завършила. А другите от нейното кучило какви са...? Просто раскош!

Публикувано: 29 October 2010 - 07:01 PM
Валентин Арабов, в 29 October 2010 - 07:02 PM, написа:
Тази е от Юни 2009 тоест 10месеца и 10-15дена.Пред него е старото ми БОК,което е 65см-можете да си правите изводи...

Браво, много добри снимки и кучета.

#11256 Guest_Боритарканъ_*
Публикувано: 29 October 2010 - 07:25 PM
Стефан Попов - председател НКБОК, в 29 October 2010 - 05:29 PM, написа:
А това е Хан Хунт Тичо Елит, с който много се гордея и на когото много се надявам! За това прекрасно и високопородно куче някакъв се е отвил че е сентбернар! Типична костенска визия, каквато кръв тече в жилите му, макар че е кросингов и има кръв и от Мурджо Мечо и от Беловеца и от Кьоравия и от Мечо на бай Кольо Раовия! Има си документ за произход а не като онези безродни и безпородни драскачи! Знаем кои са.

много хубаво куче браво страхотна анатомия
Публикувано: 30 October 2010 - 02:56 PM