Фотогалерия на БОК
Публикувано: 09 May 2007 - 08:27 AM
Цитат
Виж какво Ванко, никои нищо лошо не е казал за кутрето. И аз имам БОК на 2,5 месеца. искам да ги сравня, защото и моето не па да по долу. А кой колко е висок няма какво да говорим.
Публикувано: 09 May 2007 - 04:01 PM
Цитат
Цитат
Виж какво Ванко, никои нищо лошо не е казал за кутрето. И аз имам БОК на 2,5 месеца. искам да ги сравня, защото и моето не па да по долу. А кой колко е висок няма какво да говорим.
Не става въпрос за теб а за един друг капацитет.
Публикувано: 09 May 2007 - 08:24 PM
Цитат
Цитат
абе това куче е гигант нз дали има второ като него! dribble :P Постни един пик да ги сравним...
Публикувано: 10 May 2007 - 07:24 AM
Цитат
Цитат
Цитат
Гердан, по кои кучета върви кучката ти Рила? Много я харесах, а сега имам много, много силни бащи, които работят и няма празно при тях, а приплодите, които раздадох из цялата страна надминаха и моите най-смели очаквания. 1super bgflag
Рила я купих от Георги от Кранево, който твърди че много добре го познавате.Ако е така може би Вие по-добре познавате потеклото на кучката.
Баща - Горан
Майка - Гергана
Иначе в петък ще се видим с него за да ми каже родословието на Гергана и Горан и тогава ще го публикувам.
Можете ли да качите снимки на мъжкарите за които говорите ?
Това е Горан
bgflag Браво на Жоро от Кранево произвел е и Ви е дал чудесна кучка, която силно се надявам да даде нов селекционен тласък на породата, а моите мъжкари ще публикувам при първа възможност, или ще Ви ги изпратя на лични съобщения. Смея да твърдя че в момента при мен са седем от най добрите мъжкари в породата и още пет са у мои приятели в района, а става дума за ТОП ДВАЙСЕТ от бащите в породата!!! bgflag

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 10 May 2007 - 10:15 AM
Прикачени файлове
-
SP_A0244.jpg (29.95K)
Брой сваляния: 171
Публикувано: 10 May 2007 - 10:16 AM
Прикачени файлове
-
SP_A0248.jpg (20.26K)
Брой сваляния: 161
Публикувано: 10 May 2007 - 10:17 AM
Прикачени файлове
-
SP_A0250.jpg (11.79K)
Брой сваляния: 165
Публикувано: 10 May 2007 - 06:54 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Гердан, по кои кучета върви кучката ти Рила? Много я харесах, а сега имам много, много силни бащи, които работят и няма празно при тях, а приплодите, които раздадох из цялата страна надминаха и моите най-смели очаквания. 1super bgflag
Рила я купих от Георги от Кранево, който твърди че много добре го познавате.Ако е така може би Вие по-добре познавате потеклото на кучката.
Баща - Горан
Майка - Гергана
Иначе в петък ще се видим с него за да ми каже родословието на Гергана и Горан и тогава ще го публикувам.
Можете ли да качите снимки на мъжкарите за които говорите ?
Това е Горан
bgflag Браво на Жоро от Кранево произвел е и Ви е дал чудесна кучка, която силно се надявам да даде нов селекционен тласък на породата, а моите мъжкари ще публикувам при първа възможност, или ще Ви ги изпратя на лични съобщения. Смея да твърдя че в момента при мен са седем от най добрите мъжкари в породата и още пет са у мои приятели в района, а става дума за ТОП ДВАЙСЕТ от бащите в породата!!! bgflag
Намали малко.И чак пък най добрите.
Публикувано: 11 May 2007 - 08:22 AM
Цитат
На снимките изглежда много хубава!!! 1super bgflag

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 11 May 2007 - 06:41 PM
Цитат
Защо на лични г-н Попов дайте и ние да видим малко хубави кучета
Публикувано: 12 May 2007 - 10:39 AM
Прикачени файлове
-
ares_1.JPG (75.04K)
Брой сваляния: 177