Фотогалерия на БОК
Публикувано: 17 November 2010 - 06:30 PM
муса ага, в 17 November 2010 - 05:28 PM, написа:
Знам ги кои са-работни са кучетата от селото са.На бащата имам снимки,даже и във форума са качени,на майката нямам,защото когато ходих да ги снимам имаше малки,а и беше от жегите много отслабнала,но скоро и на нея снимки ще и направя.
Дали има примеси незнам-може би да..може би не....
Скоро се надявам да му доведем една кучка и да видим какво ще излезе...
Публикувано: 17 November 2010 - 06:32 PM
Валентин Арабов, в 17 November 2010 - 05:35 PM, написа:
Знам ги кои са-работни са кучетата от селото са.На бащата имам снимки,даже и във форума са качени,на майката нямам,защото когато ходих да ги снимам имаше малки,а и беше от жегите много отслабнала,но скоро и на нея снимки ще и направя.
поразрови се при маиката колега от там маи ще изкача азиатец в някое коляно
Публикувано: 17 November 2010 - 06:38 PM
муса ага, в 17 November 2010 - 05:37 PM, написа:
Валентин Арабов, в 17 November 2010 - 05:35 PM, написа:
поразрови се при маиката колега от там маи ще изкача азиатец в някое коляно
Попринцип когато го взимах малия имах малко цели:
Да стане добър пазач на двора и туй като сме на 200метра от гората в Родопите и имаме и някоя и друга животинка исках и овчарско куче,заради достата чакали и лисици,които често правят мизерии.
Главата му е големичка,а си е и доста едричък-затова искам да му доведа кучка и да видя какво ще излезе,за да знам за в бъдеще какво да правя и какво да очаквам.
Публикувано: 17 November 2010 - 07:09 PM
муса ага, в 17 November 2010 - 06:11 PM, написа:
Не професоре просто ти незнаеш какво и липсва на главата а така си говориш.На главата и липсва нещо но ти незнаеш какво е не че на мен неискаш да отогориш аз и неискам отговор от теб достатъчно съм интелигентен сам да открия недостатъците в едно овчарско куче за разлика от някой хора
Публикувано: 17 November 2010 - 07:12 PM
Спас ЛАзаров, в 17 November 2010 - 06:14 PM, написа:
Не професоре просто ти незнаеш какво и липсва на главата а така си говориш.На главата и липсва нещо но ти незнаеш какво е не че на мен неискаш да отогориш аз и неискам отговор от теб достатъчно съм интелигентен сам да открия недостатъците в едно овчарско куче за разлика от някой хора
Колеги ако имате дразги помежду си-имате си лични пощи за тези цели.
НЕКА ТУК ДА СЕ КАЧВАТ И ОСЪЖДАТ КУЧЕТАТА БЕЗ ИЗЛИШНИ СПАМОВЕ.
Публикувано: 17 November 2010 - 07:14 PM
Спас ЛАзаров, в 17 November 2010 - 06:14 PM, написа:
радвам се за теб
сега намери и овчаеско куче и му виж недостатаците че мелеза е на светлинни години от това което ти се иска да е г-н кинолог
и има един огромен недостатак..може и ципа между пръстите да има