Фотогалерия на БОК
Публикувано: 18 November 2010 - 11:13 PM
Dankata 17, в 18 November 2010 - 10:08 PM, написа:
Извинете ме за отклонението от въпроса Ви, но нашите кучета не са "каракачанки"! Наименованието на породата им е Българско овчарско куче! Ние ги наричами ОВЧАРСКИ кучета и произхода им е само такъв. Всички наши кучета идват от българи оивчари, пък били те християни или мохамедани. От последните е моя много близък приятел Алеко Гальов от Велинградското село Грашево- Пазарджишка област. Намира се на 15-тина километра над Велинград посока Сърница Доспат срещу връх Сютка на над 1300м нв.

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 19 November 2010 - 02:06 AM
Извинете ме за отклонението от въпроса Ви, но нашите кучета не са "каракачанки"! Наименованието на породата им е Българско овчарско куче! Ние ги наричами ОВЧАРСКИ кучета и произхода им е само такъв. Всички наши кучета идват от българи оивчари, пък били те християни или мохамедани. От последните е моя много близък приятел Алеко Гальов от Велинградското село Грашево- Пазарджишка област. Намира се на 15-тина километра над Велинград посока Сърница Доспат срещу връх Сютка на над 1300м нв.
[/quote]
преди години стефко не пишеше ли за известния каракачанец янко???????????
Публикувано: 19 November 2010 - 11:31 AM
От лятото взех две овчарски кучета, от овчари от различни места в нашия северозападен район, мъжко и женско, с цел да ми охраняват малкото ранчо с фермичка за домашни животни. Запалих се много. Изчетох много неща из специализираните форуми за това прекрасно българско куче. Изводите и анализите си ги оставям за себе си.
Придържайки се към темата искам да ви покажа моите две кучета, и да помоля за компетенно мнение /е вярно е че са на снимки, но все пак/. Благодаря предварително.
Мъжкото на 9 месеца:
И женското на 5 месеца:
Публикувано: 19 November 2010 - 02:28 PM
jonnys, в 19 November 2010 - 10:36 AM, написа:
От лятото взех две овчарски кучета, от овчари от различни места в нашия северозападен район, мъжко и женско, с цел да ми охраняват малкото ранчо с фермичка за домашни животни. Запалих се много. Изчетох много неща из специализираните форуми за това прекрасно българско куче. Изводите и анализите си ги оставям за себе си.
Придържайки се към темата искам да ви покажа моите две кучета, и да помоля за компетенно мнение /е вярно е че са на снимки, но все пак/. Благодаря предварително.
Мъжкото на 9 месеца:
И женското на 5 месеца:
моя савет кам тев е гледай си кутретата изводите сам си ги направил правилни
Публикувано: 19 November 2010 - 02:52 PM
Публикувано: 19 November 2010 - 03:05 PM
Стефан Попов - председател НКБОК, в 18 November 2010 - 08:39 PM, написа:
Кучката се казва Шара не помниш ли че ходихме да я гледаш в двора на ТКЗСто в Калугерово
Публикувано: 19 November 2010 - 07:02 PM
kaleata78, в 18 November 2010 - 04:45 PM, написа:
..........................ами колега то с антики се почва,а не с мелези ,що се отнася за произведените от мен кучета ,аз съм на принципа ,,качеството преди количеството,,
каквото и да ти покажа ,едва ли ще го видиш с очи на познавач,ти си свикнал да си гледаш МУТАНТИ ,няма лошо и такива трябва да има

,,САМО СЛАБИТЕ СЕ СТРЕМЯТ КЪМ ПОРЯДЪК . СИЛНИТЕ ВЛАДЕЯТ И ХАОСА ......... ,,
www.balchevbalkan.hit.bg
Публикувано: 20 November 2010 - 12:44 AM
Публикувано: 21 November 2010 - 09:47 AM
kadios, в 19 November 2010 - 01:57 PM, написа:
Славейко ми каза че в предишни поколения-назад е по негови кучета и си я е прибрал, но това беше по телефона защото у тяхси беше само Дани когато ходих за последно. Да не сме объркали кучките?

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 21 November 2010 - 11:47 AM
от седмица се питам чие производство е подаръка за Путин?
Бързам да уточня че не влагам емоции или пристрастия просто ми е интересно!

Влизам тук за да разбера подробности за породата и мероприятията който клубът провежда !

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +