Glypincho, в 10 December 2010 - 08:19 PM, написа:
Валентин Арабов, в 10 December 2010 - 09:01 PM, написа:
От овчарското куче се иска да прогонва хищтника,ако това не стане трябва да е готово да влезе в схватка с него (това качество не се усъвършенства на ринга обаче)
И аз ти БЛАГОДАРЯ за отговора Яд ме е само че всичко в нашата родина е комерсиализирано (пари ) Вие по един или друг начин се борите да запазите една национална гордост нашето куче което за жалост някои от Вас опорачиха На тая тема куче и то от балканите може да се пише много И би трябвало защото то е свързано с нашата история Знам че вече нямяме овце нямаме говеда нямаме пастири ( тея от каракачан дог да не се намесват а да си го признаят ) Навремето един беше казал Съединението прави силата
Не се съединявайте защото за мен вече няма за какво Няма го истинското старо куче овчарско не зависимо под какво име беше Вие го затрихте
Кучето го няма-така е.Но го няма заради тази комплексарщина-едни се стараят да доконят азиатците и кангалите на ръст,други пък мешат с тях,за да може и тяхното куче да не излага собственика на ринга.
А иначе овце и говеда има тук-там....ама кучетата в повечето случай са "гола вода"
Една (няколко) птички няма нито пролет нито лято да направят-докато хората не се осаферят малко нищо няма да стане-затова аз гледам в моя двор какво има,пък другите да си се оправят........

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +