Фотогалерия на БОК
Публикувано: 15 December 2010 - 07:53 PM
Евтим Стамболов, в 15 December 2010 - 02:38 PM, написа:
Симеон имаше един божур от катевите има ли нещо останало от тая крьв
Има на няколко места, но навсякъде са овъртяни, ама тия, които го направиха си мълчат а плюкат по наш адрес, за това че няма вече как да ни стигнат именно защото не сме направили нито една кръстоска и нито един компромис със съвестта си. Ако някой е успял някак си да ни излъже някъде назад може и да е успял но не ми се вярва. А при Симе има чисти Катеви кучета и на някои хора им е много болно, но той си ги е заслужил и купувал така че няма място за сръдни. Просто хората, които се крият зад фалшиви имена никове и американски сайтове са точно тези, които без съвест и доблест оплескаха много неща, но за радост не и всичко. Има много кадърни и свестни мъжаги, дали много от себеси и продължаващи с национално съзнание дейността по опазване и развиване на генофонда на овчарското куче!

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 15 December 2010 - 08:23 PM
vanjo, в 15 December 2010 - 07:26 PM, написа:
и други ценни неща на два крака изчезнаха но никои не говори за тях
Тиси мьничьк не помниш ткзс питаи батко ти стефан тои щети разкаже за онова време за главевия пирин за божура и гриво на али дренков

НИЕ СЕ РОДИХМЕ В ТАЗИ НОЩ КОГАТО РАЖДАШЕ ВЪЛЧИЦАТА СУТРИНТА ПОД РЕВ НА ЛЪВ НИ ДАДОХА ИМЕНА
Публикувано: 15 December 2010 - 08:27 PM
Лошото е че много малко снимки имаме от тогава и неса качествени зада се види за кво иде реч
мои братовчед беше домакин в горското и ми е разказвал за гриво на али дренков кучето е било много яко и много люто на дивеча тежало е само 75кг
мои братовчед беше домакин в горското и ми е разказвал за гриво на али дренков кучето е било много яко и много люто на дивеча тежало е само 75кг

НИЕ СЕ РОДИХМЕ В ТАЗИ НОЩ КОГАТО РАЖДАШЕ ВЪЛЧИЦАТА СУТРИНТА ПОД РЕВ НА ЛЪВ НИ ДАДОХА ИМЕНА
Публикувано: 15 December 2010 - 08:30 PM
Преди 12-13г с бачо ти стефан снимахме един тигров пес на медени поляни ако пази снимки дати покаже за кво куче става дума макар че беше доста вьзрастен

Публикувано: 15 December 2010 - 08:32 PM
Д.БАЛЧЕВ-БАЛКАН, в 15 December 2010 - 04:42 PM, написа:
Мите трябва да си ги виждал много пъти из района, който е много богат и на овце и овчарски кучета. Ти бая помиткарства там!

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!