Dog.bg Форуми : Фотогалерия на БОК

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (878 Страници) +
  • « Първа
  • 605
  • 606
  • 607
  • 608
  • 609
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Фотогалерия на БОК

#12121 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 23 December 2010 - 12:16 AM

Тоя вече е зряли скоро ще направи четири години, и донякъде се доближава до успехите в развъждането на азиатеца, кангала и дори изпреварва някои други сродни породи, но аз не страдам от неразбирането че специално азиатеца е много пред селекцията на нашите кучета - с повече от двайсет години и ние дори и да наваксваме някои пропуски, сао също не седи на едно место и продължава да шества победоносно по света и да не спира да се усъвършенства. Въпроса е да се равняваме по челниците, а не да си затваряме очите пред чуждите успехи, каквито неоспорима са тези с кангала и азиата! Непредубедените и обективни приятели на овчарското куче обаче и с тоя могат да оплакнат очички, а той е и с много сериозен характер! :flagbg: :flagbg: :flagbg: :flagbg: :flagbg:

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!

#12122 Guest_Боритарканъ_*

• Група: Гости

Публикувано: 23 December 2010 - 12:17 AM

Показване на мнениетоpack, в 20 December 2010 - 12:38 PM, написа:

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

ванка скоро мислиме с момчил дати доведеме една булка затоя :md_064:

#12123 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 December 2010 - 12:23 AM

Показване на мнениетоайша_86, в 22 December 2010 - 11:08 PM, написа:

Показване на мнениетоHARPS, в 22 December 2010 - 11:02 PM, написа:

Показване на мнениетоСтефан Попов - председател НКБОК, в 22 December 2010 - 10:45 PM, написа:

Годиначе е, а вече 65кг. и над осемдесет см. в холката! :flagbg: :flagbg: :flagbg: :flagbg: :flagbg:

Той колкото азиати варви, бая едро върви.
В момента единия е 83 а другия е 80 см в холка а на снимката са на 8 месеца, по-високия да е 70 а по-ниския 75 кг
Качена снимка

:ba_025: ?

Азиатеца като порода просто върви много напред в своето развитие и няма какво да не си го признаваме! За него дълги години работи огромната машина наречена СССР, а сега вече Русия, Украйна страните от Средна Азия, Прибалтика, цяла Еврапа, голяма част от света и не на последно място България, където вече има огромна и много силна популация!
User's Signature

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!

#12124 Guest_Боритарканъ_*

• Група: Гости

Публикувано: 23 December 2010 - 12:36 AM

Показване на мнениетоСтефан Попов - председател НКБОК, в 22 December 2010 - 11:21 PM, написа:

Тоя вече е зряли скоро ще направи четири години, и донякъде се доближава до успехите в развъждането на азиатеца, кангала и дори изпреварва някои други сродни породи, но аз не страдам от неразбирането че специално азиатеца е много пред селекцията на нашите кучета - с повече от двайсет години и ние дори и да наваксваме някои пропуски, сао също не седи на едно место и продължава да шества победоносно по света и да не спира да се усъвършенства. Въпроса е да се равняваме по челниците, а не да си затваряме очите пред чуждите успехи, каквито неоспорима са тези с кангала и азиата! Непредубедените и обективни приятели на овчарското куче обаче и с тоя могат да оплакнат очички, а той е и с много сериозен характер! :flagbg: :flagbg: :flagbg: :flagbg: :flagbg:

само така напред. :rc_036: гн попов според вас до колко време може да очакваме нашите кучета да станат равни на кангала и азиата
и над какво требва да се наблегне наi много затова

#12125 Потребителят е офлайн   HARPS Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 December 2010 - 01:33 AM

Показване на мнениетоСтефан Попов - председател НКБОК, в 22 December 2010 - 11:28 PM, написа:

Показване на мнениетоайша_86, в 22 December 2010 - 11:08 PM, написа:

Показване на мнениетоHARPS, в 22 December 2010 - 11:02 PM, написа:

Показване на мнениетоСтефан Попов - председател НКБОК, в 22 December 2010 - 10:45 PM, написа:

Годиначе е, а вече 65кг. и над осемдесет см. в холката! :flagbg: :flagbg: :flagbg: :flagbg: :flagbg:

Той колкото азиати варви, бая едро върви.
В момента единия е 83 а другия е 80 см в холка а на снимката са на 8 месеца, по-високия да е 70 а по-ниския 75 кг
Качена снимка

:ba_025: ?

Азиатеца като порода просто върви много напред в своето развитие и няма какво да не си го признаваме! За него дълги години работи огромната машина наречена СССР, а сега вече Русия, Украйна страните от Средна Азия, Прибалтика, цяла Еврапа, голяма част от света и не на последно място България, където вече има огромна и много силна популация!

Тези размери които ви казах са на кучета които са на 2 години почти в момента

#12126 Потребителят е офлайн   Валентин Арабов Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 23 December 2010 - 02:20 AM

-----------------------------
2г.4мес.
72см/малко над 47кг.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#12127 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 December 2010 - 09:36 AM

Показване на мнениетоВалентин Арабов, в 23 December 2010 - 01:25 AM, написа:

2г.4мес.
72см/малко над 47кг.

Уважаеми, господин Арабов, аз и преди Ви писах че съм един от участниците във форума, които много харесаха двете Ви кучета, независимо от ръстовите различия, но в отличие от някои колеги, харесах повече по-младия. Въпроса е от него да се произвежда, а приплодите му да превъзхождат баща си и да са още по-добри като анатомия, ръст и характер, а Вие много добре знаете, че тези три категории са взаимосвързани макар че не винаги се съвместяват в едно куче. Успешен ден! :flagbg:
User's Signature

#12128 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 December 2010 - 10:06 AM

Показване на мнениетоБоритарканъ, в 22 December 2010 - 11:41 PM, написа:

Показване на мнениетоСтефан Попов - председател НКБОК, в 22 December 2010 - 11:21 PM, написа:

само така напред. :rc_036: гн попов според вас до колко време може да очакваме нашите кучета да станат равни на кангала и азиата
и над какво требва да се наблегне наi много затова

Това е много трудно и не може да се предвиди кога и дали изобщо ще се случи. Само от нас българите си зависи. Важно е да си да си дадем сметка че са чувствително напред със селекционните успехи и да имаме стремежа да достигнем тези, които в годините ни изпревариха чувствително докъто ние унищожавахме и метизирахме изключителните екземпляри, които имахме. Аз съм оптимист, но пак повтарям че никак не е лесно да успеем след толкова много пропуски и грешки. Първото, което трябва да се случи, е да прозрем методиката за това достигане и развитие, след което да се опитаме да се обединим отново, така, както преди появата на хората, създали разцеплението от БРФК и НК БОК защото това винаги са били, са и ще си останат лостовете създали популацията и началото на организираната грамотна дейност с породата. Второто е да се обърне внимание на усилията от нас самите-българите за израстване, а не като оня слабоумния, на който се смее целия свят и прави изцепка, след изцепка, та попречи и расипа толкова много неща, хора и кучета! :flagbg:
User's Signature

#12129 Потребителят е офлайн   Валентин Арабов Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 23 December 2010 - 02:06 PM

Показване на мнениетоСтефан Попов - председател НКБОК, в 23 December 2010 - 08:41 AM, написа:

2г.4мес.
72см/малко над 47кг.

Уважаеми, господин Арабов, аз и преди Ви писах че съм един от участниците във форума, които много харесаха двете Ви кучета, независимо от ръстовите различия, но в отличие от някои колеги, харесах повече по-младия. Въпроса е от него да се произвежда, а приплодите му да превъзхождат баща си и да са още по-добри като анатомия, ръст и характер, а Вие много добре знаете, че тези три категории са взаимосвързани макар че не винаги се съвместяват в едно куче. Успешен ден! :flagbg:

Приплоди трябваше и от стария доста,но уви.........
Младия мисля,че скоро ще има и след това ще видим дали ще е добре и още. (между другото,когато беше на 11 месеца беше докарана кучка за ветерана,но не стана работата и пуснахме младежа-скачка стана веднага,но загубих кординати и не знам засега нищо какво е станало. )

Когато ссе състои някава връзка ще пиша в последствие ще кача снимки и на малките и родители и баби/дядовци.
Да ви е на Вас лек деня.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#12130 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 December 2010 - 10:06 AM

Показване на мнениетоВалентин Арабов, в 23 December 2010 - 01:11 PM, написа:

Показване на мнениетоСтефан Попов - председател НКБОК, в 23 December 2010 - 08:41 AM, написа:

2г.4мес.
72см/малко над 47кг.

Приплоди трябваше и от стария доста,но уви.........
Младия мисля,че скоро ще има и след това ще видим дали ще е добре и още. (между другото,когато беше на 11 месеца беше докарана кучка за ветерана,но не стана работата и пуснахме младежа-скачка стана веднага,но загубих кординати и не знам засега нищо какво е станало. )

Когато ссе състои някава връзка ще пиша в последствие ще кача снимки и на малките и родители и баби/дядовци.
Да ви е на Вас лек деня.

Днес в три летя за Москва, където съдийствам във ВДНХ на последната-заключителна излажба на Московчани за годината. Няколко дни няма да мога да Ви отговарям, тъй като няма да имам възможност, но преди това искам да Ви пожелая успех през Новата Година и новото развъждане. Никога не се отчайвайте и не се отказвайте въпреки че някои загуби няма как да се наваксат. Искам да Ви призная че аз също съм направил много пропуски и грешки, някои от които няма как да възстановя, но "СЕ ЛА ВИ" - такъв е живота, както казват французите. По-важно е като грешим да се изправяме и да вървим напред и да не повтаряме никога предишни грешки. Въпреки че много страдам за кутрета, които не успях да създам, за стари кучета, които не успях да продължа като Вас, сега все пак се радвам на потомците на някои много важни предци оставили не малко приплоди. Старото Ви куче е изключително интересно и най-вероятно е с кръв от Янко на Палабойката назад- поне така изглежда на лице. И ако можете изкуствено нещо да направите не би било зле, но младия чийто произход не зная, заради ред анатомически преимущества бързо може да Ви даде акселерация, а и тепърва ще запложда. Търсете му хубави партньорки, гледайте кучилата добре и ще видите че много бързо скачат в ръст. Като извадите по-добри от него потомци обаче знайте че ще започнат да Ви завиждат, но от това хич да не Ви пука! Важното е Вие да знаете че сте го постигнал с честни и грамотни усилия в развъждането. Още веднъж Ви желая успех, макар че той не идва всеки път, но рано или късно задължително се появява там, където има творчество и търсене!
User's Signature

#12131 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 December 2010 - 10:22 AM

:flagbg: :flagbg: :flagbg: :flagbg: :flagbg: :flagbg: Поздрави и пожелания за здраве късмет, лично и кучкарско щастие на всички любители на БЪЛГАРСКОТО ОВЧАРСКО КУЧЕ през Новата Година. Нека тя да донесе най-добрите заплождания и да се родят най-породните, правилни и красиви и не на последно място със здрав характер кутраци. Защото за какво му е на човек декорация без ползвателни качества, каквито имаха някога кучетата, които помнят старите в породата като Ефти, Динко, Албен, Барзата, Симе, Мето, Емин, Цуфата бачи Гене, Шарков, Палабойката, Лачката Дурчов, Краси Змея, Джините и много други, които помнят старите кучета. Бай ви Ефтим може да ви говори с часове по темата за здравите психически кучета с достойнство и твърдост в проверките на времето! Хайрлия и да ви е жива и здрава стоката. :flagbg: :flagbg: :flagbg: :flagbg: :flagbg: :flagbg:
User's Signature

#12132 Потребителят е офлайн   Трак Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 December 2010 - 01:31 PM

Един работяга от нета!

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Влизам тук за да разбера подробности за породата и мероприятията който клубът провежда !

#12133 Потребителят е офлайн   Трак Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 December 2010 - 01:35 PM

И пазачКачена снимка

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Влизам тук за да разбера подробности за породата и мероприятията който клубът провежда !

#12134 Потребителят е офлайн   pack Икона

• wolf pack
  • PipPipPip

Публикувано: 24 December 2010 - 02:13 PM

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка
User's Signature

Качена снимка

#12135 Потребителят е офлайн   vanjo Икона