kaleata78, в 17 January 2011 - 06:52 PM, написа:
Д.БАЛЧЕВ-БАЛКАН, в 17 January 2011 - 07:49 PM, написа:
Евтим Стамболов, в 17 January 2011 - 05:34 PM, написа:
Е как дане плювате нали има тема български вълкодав и там подигравате хората що не видиш твоита каракачанка пък тогава да одумваш хорските
.............Колега Стамболов,аз нямам нищо против тези кучета /тип Барзата/ да се наричат вълкодави или кучедави,защото никой не може да ме убеди ,че те са БОК и това трябва да бъде някакъв еталон за порода
както има Кангал и Турски мастив
Г,Балчев какво имаш впредвит тип Барзата първо това куче няма нищо ам нищо общо с Барзата ивторо емалко повече КУЧЕ от тези които показваш,макар че ите неса твое производство
....................Колега-Велко,/така разбрах ,че се казваш,ако не е така поправи ме/ имам впредвид кучета с не породен вид ,независимо от кой са , и на кой са

така или иначе кучетата около Пазарджик се отглеждат основно за битки и се набляга на килограми ,ръст и маса/нищо лошо това си е по вкуса на собствениците им/ ,а какво остава за останалата част от любители които не са фенове на ТИ,освен да наблегнат на екстериора и породния вид,който никой няма право да отрича,всички знаем как трябва да изглежда кучето но до колко то ще е практично е въпрос на предпочитание и начин на ползване.
...................кой ще ме убеди ,че Очите и Хан Хунт са от една порода

и защо Вано, да е обидил някой като е предложил този тип кучета да се наричат Вълкодави ,та нали собствениците им парадират с това.
...................а що се отнася за моите кучета,коментара ти е като на малко дете,лишен от смисъл,тук не е въпроса в твои и мои,а цяла една популация със стотици бройки и техните собственици

мислиш ли ,че някой иска да ги обиди или нагруби
ако можеш да погледнеш по мащабно на ситуацията коментирай ако ли не, просто замълчи

тия материя не е за дребни души ,още повече комплексари