Фотогалерия на БОК
Публикувано: 09 February 2011 - 09:22 PM

НИЕ СЕ РОДИХМЕ В ТАЗИ НОЩ КОГАТО РАЖДАШЕ ВЪЛЧИЦАТА СУТРИНТА ПОД РЕВ НА ЛЪВ НИ ДАДОХА ИМЕНА
Публикувано: 09 February 2011 - 09:23 PM
Помаците са много истински българи и радетели на породата и с дейността си непрекъснато го доказват. Евала на тия прекрасни хора!!!

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 09 February 2011 - 09:39 PM
А това е Лачката Спасов от Благоевград, който живее в Пазарджик със своята любимка Арена Ицо Тичо Елит. 64кг. две и половина години! Изключителна кучка а и фантастична производителка!

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 09 February 2011 - 09:44 PM
Лачката на Марица и Тополница с Мечо Аида Тичо Елит на 9 месеца, леля му по майка Арена, и сладурите от Мечо Аян Дико на Таня от Пазарджик и Веско от Пловдив които са на 4 и нещо.. Всеки ден се правят такива разходки!

Публикувано: 09 February 2011 - 09:57 PM
Мечо червения кхмер 2х Бодровския Мечо! Истинското "Бодровското Куче"! Сега е на 9 и много ми се иска да стане това, което всички чакаме от него. Той е на моя Митко но и аз работя с него.

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +