Фотогалерия на БОК
Публикувано: 09 February 2011 - 09:57 PM
Мечо червения кхмер 2х Бодровския Мечо! Истинското "Бодровското Куче"! Сега е на 9 и много ми се иска да стане това, което всички чакаме от него. Той е на моя Митко но и аз работя с него.

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 09 February 2011 - 10:19 PM
И братчето му Хан Хунт Тичо Елит на Виктор Нонов от районния клуб в Пазарджик, който тежи 65кг! Наскоро направиха година и половина.
Всички показани кучета след Грашевските са на регионалния клуб в Пазарджик.

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 10 February 2011 - 08:24 AM
kaleata78, в 09 February 2011 - 06:53 PM, написа:
Кучката се казва Шара Данпей и по раждане и по документи. Зана се казва майка и. Може да се казва още и Непобедимата, Шампионката, Сърцатата, или Трънка в очите на враговете на породата, но съм я дал на Митко с името Шара и не може да бъде прекръствана. Иначе е фантазия. Просто е номер едно.

Публикувано: 11 February 2011 - 09:40 AM
За мен това е едно от най-добрите кучета в породата син на Мечо Аян Дико и Шара на моя братовчед Ванчо. Лично съм извършвал скачката между бащата и майката, които са ръстови и красиви. Кучето е с много едра и правилна глава и красиви, малки, сухи и дълбоко поставени очи, тежка много запълнена под очите, но суха муцуна и слабо забележими плавен преход към челото. Отличен ръст, труп, костен индекс и формат, горна, долна линии и кинематика. С над среден много богат косъм с отличен подкосъм. Спокоен но много независим характер. Куче ама куче!!!

Публикувано: 11 February 2011 - 10:08 AM
Айде със здраве на всички добронамерени и честни приятели на овчарското куче, независимо в коя организация сте! След малко летя за Москва, а като се върна съм поканен да открия най-стария боксов турнир в Европа- Странджата, който тази година за втори път ще се проведе в Пазарджик и ще бъда ангажиран и с него. Участват Русия с първия си състав, Куба с първия си състав, България, Турция също, както и ред други страни така че си е почти световно!!! Който желае може да ми звънне във вторник за повече информация, а дотогава да сте живи и здрави и стоката Ви!