Фотогалерия на БОК
Публикувано: 21 February 2011 - 10:53 PM
yavorlv, в 21 February 2011 - 09:49 PM, написа:
Ами дават го също ипри демодекоза и саркоптоза ама незнам до колко е ефикасен?
Външен дезинфектиращ шампоан-VIRBAC или PYODERM.Задължително имуностимулатор по преценка на вета. Не забравяй,че демодекозата е трудна за лечение ,много воля трябва.А саркоптозата-тя се предава и на хората и е много тежко протичаща
Публикувано: 22 February 2011 - 08:32 AM
Азър е кучето с най-тежката муцуна в страната, но не само при БОК-овете, а въобще при всички породи овчарски кучета кангал, кавказец, ср. азиатец шарпланинец и тнт.

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 22 February 2011 - 08:56 AM
Пак Мечо, който в дълбочина има Бодровец, а той е с Велинградска кръв и Кьорав Караман, който също е с родители от Велинградско. Въобще може да се каже че освен едни он най-добрите в миналото, велинградските кучета често бяха червени с ред нос и даваха такива приплоди, както се вижда и от снимките. В помашките села от тоя район овчарите гледаха такива кучета с овцете и те бяха разнообразни като цвят и косъм, но се отличаваха с ръст и храброст, които трябва да търсим в по-нататъшното развитие на породата! Когато един приятел видя Мечо възкликна: Е това как се е получило! Просто невероятно прилика с Бодровския Мечо! Аз смятам че е нормално след като е внук и по баща и по майка!

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 22 February 2011 - 09:01 AM
А това е лелята на Мечо- Арена Ицо Тичо Елит сестра на майка му! Много интересна кучка в центъра, който създавам при един сериозен бизнесмен Митко Керемидов от Пазарджик, който е и член на региоталния клуб в града.