Фотогалерия на БОК
Публикувано: 21 March 2011 - 08:28 PM
aborigen, в 21 March 2011 - 03:23 PM, написа:
Aleko Galiov, в 18 March 2011 - 07:07 PM, написа:
Това куче какво е на мечо.
Полковника чува ли гуджото куче.
това е баща на Мечо колега още пази гуджука но вече одартява но даржи фронта
Публикувано: 21 March 2011 - 11:25 PM
Следващите снимки съм правил саз с моя мобилен. Мечо от ден на ден повече зоприличва страшно на именития си прадядо- Бодровския Мечо! Гони го и на ръст и макар че едва ли ще го стигне напълно, поне щех е много близо до онова уникално куче, което мнозина от по-старите и знаещи обичат и си спомнят с носталгия, защото наистина беше прекрасен исполин и с невероятен характер.

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 21 March 2011 - 11:32 PM
А това е баба Радка на 70 години, моята майка, която е израстнала в семейството на потомствени овцевъди и собственици на овчарски кучета, какъвто беше дядо ми Цветан известен с най-породните маришки вакли овце в околията и най-яките давачи. Тя и с мен десетки години произвежда високопородни и красиви овчарски кучета!

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 21 March 2011 - 11:38 PM
А това е Мая Аян Дико на Красимир Найденов Бачоната от Пазарджик, която пак има бебета по дванадесет и тринадесет кила по на 56 дневна възраст. Е много е гледач пустия му Краси . Купих си едно женско кутре. Остана още едно и два уникални мъжкаря!