Фотогалерия на БОК
Публикувано: 24 March 2011 - 09:06 PM
Пак той! много е тежък и здрав с много кила без да е много висок. На височина е малко над среден и среден ръст, разбира се по мойте критерии.

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 24 March 2011 - 09:12 PM
А за любителите на по-облечените това е Херка, на която ще направя кратък фотопортрет. Малко е по-нежна но с Мечо Аян Дико даде страхотни кутраци!

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 24 March 2011 - 09:22 PM
По такива места съм почти постоянно! Това е красивата наша България а не "Макачания" съществуваща само в несправедливи и безпочвени обвинения на макачанистите.

Публикувано: 24 March 2011 - 09:32 PM
А това са българските гагаузки овчарски кучета от развъдник Гагауз на Стоячо и бачо Кольо Георгиеви от Кичево Варненско! Забележете: те са при хора потомствени овцевъди, както и до днес но не са карамакачански а овчарски.

Публикувано: 24 March 2011 - 09:50 PM
Публикувано: 24 March 2011 - 09:50 PM
А това са прочутите медночервени овце на големия българин и чобанин Бачи Кольо от Кичево. Голям приятел с Емин Гичмен и мен самия! Има над 70 от тях и са като една и ръстови, красиви и много млечни! Разбира се неизменно с тях са и овчарските му кучета!