Фотогалерия на БОК
Публикувано: 03 April 2011 - 04:07 PM
Мурджо-Мечо, в 03 April 2011 - 03:56 PM, написа:
от много години не бях виждал толкова яко мъжко ку4е!!!!говоря за себе си разбирасе:))
Ах, че красавец , страхотен е , браво!
Открих днес малко нови снимки от фотоапарата които правих наскоро.
Мите , ако татко ти е някъде наблизо или ти знаеш, ще сложа снимките, а вие кажете имената на тези сладури.
Първо ще ви покажа моето момченце, естественон най-хубавото от всички

Азазело Аян Дико
Тук гледа малко съмнително, но това не бива да ви заблуждава, изключително общителен е:
Красавец на мама бебчето :

"Хората са зомбирани с познанието, че тиквите растат по дърветата ."
Публикувано: 03 April 2011 - 04:18 PM

Ето тук още малко сладури от мен:
Мурджо Мечо това момче направо ме обича, много добре се разбирам с него, любовта ни е взаимна. Невероятно красив младеж е:
Хунт на Ицо, този не успя да ме хареса:

"Хората са зомбирани с познанието, че тиквите растат по дърветата ."
Публикувано: 03 April 2011 - 04:21 PM

Някои зняе ли нещо за порода която се намира основно в Белене? Говори се че била пренесена от германия!? Селектирана за охрана, ако някой има снимки да погледнем ?

Влизам тук за да разбера подробности за породата и мероприятията който клубът провежда !
Публикувано: 03 April 2011 - 05:08 PM
Мурджо-Мечо, в 03 April 2011 - 02:15 PM, написа:
V.Lyubenov, в 03 April 2011 - 03:09 PM, написа:
АМИ ОБЕСНИ ТИ ЩОТО ТИ ВИЖДАШ ТАКИВА БЕ:))А ХИ4 ДА НЕ СИ ПРИЛИ4АТ НИАМА КАК ДВЕТЕ ПОРОДИ,НО ТУК Е МИАСТО ЗА БОК,А НЕ ЗА АЗИАТИ,ТАКА 4Е ТВОИТЕ СНИМКИ(КОИТО СА НА МНОГО КРАСИВИ КУ4ЕТА)НЕ СА ЗА ТОЗИ ФОРУМ-ТАКА,4Е АКО НЕ МИ ХАРЕСВАШ КУ4ЕТАТА-БАИ БАИ И НЕ МЕ ЗАНИМАВАИ С ГЛУПОСТИ,4Е И БЕЗ ТОВА МИ Е ТРУДНО ДА СЕ БОРИА С ТОЗИ КОМПУТАР И ТАА КЛАВИАТУРА

Митко адресираи си коментара кам подходящия човек не към мен,аз мн добре знам за твоите кучета!!!!!!!
Публикувано: 03 April 2011 - 06:04 PM
Мурджо-Мечо, в 03 April 2011 - 02:16 PM, написа:
аз завършвам своя репортажец с това тежко лице!!!!
Гаро Гагауз!!

Гаро Гагауз!!

Браво,страшен е тоя Гагаъз,сигурно има страхотно родословие,Евала наСтоянчо- Кичевеца, велик производител

,,САМО СЛАБИТЕ СЕ СТРЕМЯТ КЪМ ПОРЯДЪК . СИЛНИТЕ ВЛАДЕЯТ И ХАОСА ......... ,,
www.balchevbalkan.hit.bg
Публикувано: 03 April 2011 - 06:29 PM