Dog.bg Форуми : Фотогалерия на БОК

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (878 Страници) +
  • « Първа
  • 690
  • 691
  • 692
  • 693
  • 694
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Фотогалерия на БОК

#13821 Потребителят е офлайн   Спас ЛАзаров Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 09 April 2011 - 10:11 PM

Показване на мнениетоД.БАЛЧЕВ-БАЛКАН, в 09 April 2011 - 10:08 PM, написа:

..............Ти очи нямаш ли???свали си розовите очила,и открий разликите :ba_025: не може всяко шарено куче да се нарича БОК :ea_103:

Добре щом казваш така е немога да спора с никой омръзна ми вече.Като си твърдиш че твойте са чисти и най-добри добре поздравления аз ще си го гледам моя и не ми дреме за вас :mg_062:

#13822 Потребителят е офлайн   Д.БАЛЧЕВ-БАЛКАН Икона

• БАЛЧЕВ-БАЛКАН
  • PipPipPip

Публикувано: 09 April 2011 - 10:17 PM

Добре нали това чакам да чуя нещо айде нали всички вече тук са Кинолози искам да знам

.............не, не сме Кинолози,а просто хора на които им е болно,че последните години олицитворението за БОК е всевъзможена мелезация с какви ли не сродни породи. :dh_188: ако така ще изглежда Овчарското куче на България ,по добре да си ,,сложа въжето,, :zz_020:

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

,,САМО СЛАБИТЕ СЕ СТРЕМЯТ КЪМ ПОРЯДЪК . СИЛНИТЕ ВЛАДЕЯТ И ХАОСА ......... ,,
www.balchevbalkan.hit.bg

#13823 Потребителят е офлайн   Спас ЛАзаров Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 April 2011 - 10:18 PM

..............Ти очи нямаш ли???свали си розовите очила,и открий разликите :ba_025: не може всяко шарено куче да се нарича БОК :ea_103:

А и да ви кажа нещо г-н Балчев с риск да се обидите,но мен вашето мнение грам не ме интересува.Човек като Бай Иван Катевия ми каза,че кучето ми е много добро това ми достатъчно.Той е гледал кучета много преди вас и мен и смятам,че знае много повече.Думите на човека бяха,че едно време кучетата са били дори по големи от моята свиня :eg_033:

#13824 Потребителят е офлайн   Спас ЛАзаров Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 April 2011 - 10:22 PM

Показване на мнениетоД.БАЛЧЕВ-БАЛКАН, в 09 April 2011 - 10:17 PM, написа:

Добре нали това чакам да чуя нещо айде нали всички вече тук са Кинолози искам да знам

.............не, не сме Кинолози,а просто хора на които им е болно,че последните години олицитворението за БОК е всевъзможена мелезация с какви ли не сродни породи. :dh_188: ако така ще изглежда Овчарското куче на България ,по добре да си ,,сложа въжето,, :zz_020:

всевъзможена мелезация с какви ли не сродни породи.
И Предполагам,че само при вас са останали автентичните кучета нали :wb_052: . Г-н Балчев аз слагам от моя страна край на разговора.Пожелавам ви приятна вечер

#13825 Потребителят е офлайн   Д.БАЛЧЕВ-БАЛКАН Икона

• БАЛЧЕВ-БАЛКАН
  • PipPipPip

Публикувано: 09 April 2011 - 10:25 PM

Показване на мнениетоСпас ЛАзаров, в 09 April 2011 - 08:11 PM, написа:

Добре щом казваш така е немога да спора с никой омръзна ми вече.Като си твърдиш че твойте са чисти и най-добри добре поздравления аз ще си го гледам моя и не ми дреме за вас :mg_062:

...........не това е идеята Приятелю,на кой са чисти и на кой мелези,всички трябва да се еднакви и да си личи ,че са от една порода :ba_025: а не,едното да е 70 кила и 80 санта в холката ,а другото да е 40кг. и 65см. ,ако ме разбираш правилно :dog:

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

www.balchevbalkan.hit.bg

#13826 Потребителят е офлайн   Д.БАЛЧЕВ-БАЛКАН Икона

• БАЛЧЕВ-БАЛКАН
  • PipPipPip

Публикувано: 09 April 2011 - 10:32 PM

Показване на мнениетоСпас ЛАзаров, в 09 April 2011 - 08:18 PM, написа:

А и да ви кажа нещо г-н Балчев с риск да се обидите,но мен вашето мнение грам не ме интересува.Човек като Бай Иван Катевия ми каза,че кучето ми е много добро това ми достатъчно.Той е гледал кучета много преди вас и мен и смятам,че знае много повече.Думите на човека бяха,че едно време кучетата са били дори по големи от моята свиня :eg_033:

..............а ,Ти какво очакваш да ти каже стареца,като те вижда ,че си аджемия :rc_036: не само ръста е критерий за чистопородност,но явно нарцизмът те е завладял,желая ти, повече изложбени успехи зад граница ,Колега :ba_025:

Прикачени файлове

User's Signature

www.balchevbalkan.hit.bg

#13827 Потребителят е офлайн   Спас ЛАзаров Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 April 2011 - 10:37 PM

Показване на мнениетоД.БАЛЧЕВ-БАЛКАН, в 09 April 2011 - 10:32 PM, написа:

..............а ,Ти какво очакваш да ти каже стареца,като те вижда ,че си аджемия :rc_036: не само ръста е критерий за чистопородност,но явно нарцизмът те е завладял,желая ти, повече изложбени успехи зад граница ,Колега :ba_025:

Благодаря ,а аз на теб ти пожелавам да развъждаш още автентични БОК :md_064:

#13828 Потребителят е офлайн   vanjo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 09 April 2011 - 10:40 PM

Спаско ща се връзваш ,я пусни някоя друга снимка на Куби

#13829 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 April 2011 - 10:45 PM

Показване на мнениетоСпас ЛАзаров, в 09 April 2011 - 10:18 PM, написа:

Спасе, кучето ти го харесаха всички, които го видяха и Ефти и Антон Тумбев Синджеро, който каза че точно това е като старИте кучета сред които е израстнал. И бай Иван Коцаков и Симеон Янакиев и Емин Гичмен и Алеко Гальов и всички тези и други имена в породата са с много по-важна оценка от тая на някой, който не че не му се иска, а просто няма куче като твоя прекрасен Куби!!! Да не говорим че е много харесан и оценен и от международни експерти като Георги Христозов, Панче Дамески от Р. Македония и разбира се моя милост. Хората, които ти пишат са не само много след мен, но и много след тези имена в породата и на тях още не им е ясно как се променя едно куче във времето. Показват престарели и поизмъчени кучета с някои редки изключения, дето да те е грях да ги гледаш, да не говорим че не са произвели нищо с подобна на тях визия. Като престарее и твоя ще стане такъв, но старостта не е красива. Красива е младостта и и се радвай защото и твоя Кубрат Лазар Тичо Елит ще стане с времето такъв, но тогава на такива изложби, като тези, на които те водя няма кой да е така възторгнат, а пък сега тия дето ги показват като застанат до него или се спраскат или побягнат в къра шще разберат какво е това анатомия, конституция и кинематика. Ама сам виждаш че никой не употребява тия термини защото не е наясно с тях, а селекция без такива категории просто няма. Ти гледай да не станеш като тия момчета, които купуваха кучета от овчарите, а по- добри от тях приплоди и въобще някаква следа няма. Да не говорим че много често не знаят нищо или повече от една-две генерации за кучетата си, а твоя е с 12. Като стигнат до произход толкова дълбоко и до такова куче като Кубрат тогава да си позволят приказки. Какво било да коментирам останалите критерии а те са много и нито един не е в тяхна полза! :ba_025:
User's Signature

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!

#13830 Потребителят е офлайн   Д.БАЛЧЕВ-БАЛКАН Икона

• БАЛЧЕВ-БАЛКАН
  • PipPipPip

Публикувано: 09 April 2011 - 10:46 PM

Показване на мнениетоvanjo, в 09 April 2011 - 08:40 PM, написа:

.................и Ти, си на същия хал,Колега :dog: по добре пусни на Хан-Хун,да му се полюбуваме :ab_041:
User's Signature

www.balchevbalkan.hit.bg

#13831 Потребителят е офлайн   Спас ЛАзаров Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 April 2011 - 10:52 PM

Показване на мнениетоД.БАЛЧЕВ-БАЛКАН, в 09 April 2011 - 10:32 PM, написа:

Охооо не аз съм егоиста бъркаш се нещо не аз съм човекът който леко и технично се опитва да изтъкне че неговите кучета са по добри от останалите.Така е тук си прав още съм неопитен в породата.Но за разлика от вас аз слушам хората какво ми казват и го възприемам.Досега не е имало човек който и да е който да не е харесал Кубрат като го е видял какво представлява на живо.Единствено в форума се пише постоянно :ae_085:

#13832 Потребителят е офлайн   vanjo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 09 April 2011 - 10:52 PM

Показване на мнениетоД.БАЛЧЕВ-БАЛКАН, в 09 April 2011 - 10:46 PM, написа:

Показване на мнениетоvanjo, в 09 April 2011 - 08:40 PM, написа:

.................и Ти, си на същия хал,Колега :dog: по добре пусни на Хан-Хун,да му се полюбуваме :ab_041:

в голяма грешка си Хан-Хунт търси при друг

#13833 Потребителят е офлайн   vanjo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 09 April 2011 - 10:53 PM

е то от техните няма по добри

#13834 Потребителят е офлайн   siom Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 09 April 2011 - 11:01 PM

Показване на мнениетоСпас ЛАзаров, в 09 April 2011 - 08:07 PM, написа:

Показване на мнениетоsiom, в 09 April 2011 - 10:05 PM, написа:

Показване на мнениетоСпас ЛАзаров, в 09 April 2011 - 08:01 PM, написа:

Показване на мнениетоД.БАЛЧЕВ-БАЛКАН, в 09 April 2011 - 09:57 PM, написа:

Показване на мнениетоСпас ЛАзаров, в 09 April 2011 - 04:43 PM, написа:

Моят Любимец който скоро ще стане на 1 година и 7 месеца. Доста го свалихме в килцата покрай изложбата.Но си ги държи спокойно около 63-4 кг. :ba_025: Поздрави на Всички любители на породата :flagbg: :flagbg: :flagbg:

...................Наборе,за коя порода говориш? Ти свиневъд ли си ,или кучкар? Малко ли срамове берем с Аврамската-Авчарка,че и Ти, с тая лингия си тръгнал да представяш България :ea_103: :flagbg: правиш ли разлика с физиономията на това куче и твоето?

какво не удобряваш ти на моето куче,просвети ме нали си от дълги години в породата ????
Спасе не пиши глупости ами се вслушай малко.

Добре нали това чакам да чуя нещо айде нали всички вече тук са Кинолози искам да знам :tb_195: :dry:
Точно за Кинолози не споменавай,че нещо съвсем друго ми идва на ум... :ab_041:
User's Signature

"Патриот- това е нормалното ми агрегатно състояние!"-Николай Хайтов

#13835 Потребителят е офлайн   Д.БАЛЧЕВ-БАЛКАН Икона

• БАЛЧЕВ-БАЛКАН
  • PipPipPip

Публикувано: 09 April 2011 - 11:03 PM

Показване на мнениетоСтефан Попов - председател НКБОК, в 09 April 2011 - 08:45 PM, написа:

Спасе, кучето ти го харесаха всички, които го видяха и Ефти и Антон Тумбев Синджеро, който каза че точно това е като старИте кучета сред които е израстнал. И бай Иван Коцаков и Симеон Янакиев и Емин Гичмен и Алеко Гальов и всички тези и други имена в породата са с много по-важна оценка от тая на някой, който не че не му се иска, а просто няма куче като твоя прекрасен Куби!!! Хората, които ти пишат са не само много след мен, но и много след тези имена в породата и на тях още не им е ясно как се променя едно куче във времето. Показват престарели и поизмъчени кучета с някои редки изключения, дето да те е грях да ги гледаш, да не говорим че не са произвели нищо с подобна на тях визия. Като престарее и твоя ще стане такъв но старостта не е красива. Красива е младостта и и се радвай защото и твоя Кубрат Лазар Тичо Елит ще стане с времето такъв, но тогава на такива изложби, като тези, на които те водя няма кой да е така възторгнат, а пък сега тия дето ги показват като застанат до него или се спраскат или побягнат в къра шще разберат какво е това анатомия, конституция и кинематика. Ама сам виждаш че никой не употребява тия термини защото не е наясно с тях а селекция без такива категории просто няма. Ти гледай да не станеш като тия момчета, които купуваха кучета от овчарите а по- добри от тях приплоди и въобще някаква няма. Да не говорим че много често не знаят нищо или повече от една-две генерации за кучетата си, а твоя е с 12. Като стигнат до произход толкова дълбоко и до такова куче като Кубрат тогава да си позволят приказки. Да не говорим за останалите критерии а те са много и нито един не е в тяхна полза! :ba_025:

.............г-н Попов,по-добре ще е Те,хората, да се наричат със истинските им имена :wb_052: никой не може да ме убеди ,че това куче е типично и достатъчно породно,че да представя България където и да е било,лошото е ,че избора ви е бил ограничен :dog:
тоя разговор ,ще го продължим като се видим,надявам се скоро,да не правим сеир на душманите :beer:
User's Signature

www.balchevbalkan.hit.bg

#13836 Потребителят е офлайн   Спас ЛАзаров Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 April 2011 - 11:10 PM

Пожелавам лека вечер на всички добронамерени и не чак толкова любители на нашата прекрасна порода :flagbg: :flagbg: :flagbg: :flagbg: :flagbg: :flagbg:

#13837 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 April 2011 - 11:20 PM

Показване на мнениетоД.БАЛЧЕВ-БАЛКАН, в 09 April 2011 - 10:25 PM, написа:

Показване на мнениетоСпас ЛАзаров, в 09 April 2011 - 08:11 PM, написа:

...........не това е идеята Приятелю,на кой са чисти и на кой мелези,всички трябва да се еднакви и да си личи ,че са от една порода :ba_025: а не,едното да е 70 кила и 80 санта в холката ,а другото да е 40кг. и 65см. ,ако ме разбираш правилно :dog:

Мите не ти ли се струва че тук таме попрекаляваш? Първо еднаквости в природата няма, а още повече в нашата порода, която е със широк спектър от вътрепородно многообразие и това е само плюс и то огромен. Харесвай си кучетата по четиридесеттина кила, аз не съм против тях. Но не ни натрапвай и ние да харесваме такива. Хората, с които работя харесват големи и силни кучета. Сигурен съм обаче че и ти би харесал защото купи няколко такива, но по принцип нямаш ръст като цяло в развъжденето си. Кучето на Държавата от Крибул, което си пуснал и което не се казваше Мурти а Мурте беше доста едро и силно и успя дя се противопостави единствен на един страхотен кангал от Турция, който е известен със страховити победи. Кой от дребните представители ще издържи и 10 секунди срещу тоя кангал. Нали говорим за кучета, които трябва да борят хищниците? И заради тая сила и ръст хората прадпочитат кангали, азиатци, вълкодави и др. Е как като имат малък ръст и ред анатомически недостатъци нашите овчарски кучета ще стане тая работа? И въобще това че си си изградил някакво твое мнение на базата на кучетата около себе си не значи че единствено ти си в овчарското куче. Момчето има страхотен представител на породата с изключителен произход, който е отлично проследен и описан, а ти му го оплюва .! Чакай малко бе джанъм да не си само ти? От сто човека дето са го видяли на живо всички го харесаха само наш Мите е с миродавното отрицателно мнение. Еми позволи на нас, които сме много преди теб в тая дейност и в тая порода да имаме и ние мнение. Аз досега нито веднъж не съм оплюл твое куче. Предупредих те за някои но само на саме, че не им е съвсем читава работата, но като се видим да не е във форума ще ти ги кажа защото съм много преди теб в тия неща и много знам. Ние правим АНАТОМИЯ и вече сме към завършване на силуета и биометрията. Ти правиш КОЗМЕТИКА и си напреднал доста в това отношение. Но косъма и цвета са мек материал и много лесно се поддават на именчивост, а костите, главата и ръста са са твърд материал и са доста трудни за правене. Да не говорим за кинематиката и поведението! Айде със здраве и по-кротко със съфорумците!
User's Signature

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!

#13838 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 April 2011 - 11:26 PM

Показване на мнениетоsiom, в 09 April 2011 - 11:01 PM, написа:

Показване на мнениетоСпас ЛАзаров, в 09 April 2011 - 08:07 PM, написа:

Показване на мнениетоsiom, в 09 April 2011 - 10:05 PM, написа:

Показване на мнениетоСпас ЛАзаров, в 09 April 2011 - 08:01 PM, написа:

Показване на мнениетоД.БАЛЧЕВ-БАЛКАН, в 09 April 2011 - 09:57 PM, написа:

Показване на мнениетоСпас ЛАзаров, в 09 April 2011 - 04:43 PM, написа:

Моят Любимец който скоро ще стане на 1 година и 7 месеца. Доста го свалихме в килцата покрай изложбата.Но си ги държи спокойно около 63-4 кг. :ba_025: Поздрави на Всички любители на породата :flagbg: :flagbg: :flagbg:

...................Наборе,за коя порода говориш? Ти свиневъд ли си ,или кучкар? Малко ли срамове берем с Аврамската-Авчарка,че и Ти, с тая лингия си тръгнал да представяш България :ea_103: :flagbg: правиш ли разлика с физиономията на това куче и твоето?

какво не удобряваш ти на моето куче,просвети ме нали си от дълги години в породата ????
Спасе не пиши глупости ами се вслушай малко.

Добре нали това чакам да чуя нещо айде нали всички вече тук са Кинолози искам да знам :tb_195: :dry:
Точно за Кинолози не споменавай,че нещо съвсем друго ми идва на ум... :ab_041:

Точно кинолози само и единствено спасяват от изчезване и развиват породите! :ba_025:
User's Signature

#13839 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 April 2011 - 11:38 PM

Показване на мнениетоД.БАЛЧЕВ-БАЛКАН, в 09 April 2011 - 11:03 PM, написа:

Показване на мнениетоСтефан Попов - председател НКБОК, в 09 April 2011 - 08:45 PM, написа:

Спасе, кучето ти го харесаха всички, които го видяха и Ефти и Антон Тумбев Синджеро, който каза че точно това е като старИте кучета сред които е израстнал. И бай Иван Коцаков и Симеон Янакиев и Емин Гичмен и Алеко Гальов и всички тези и други имена в породата са с много по-важна оценка от тая на някой, който не че не му се иска, а просто няма куче като твоя прекрасен Куби!!! Хората, които ти пишат са не само много след мен, но и много след тези имена в породата и на тях още не им е ясно как се променя едно куче във времето. Показват престарели и поизмъчени кучета с някои редки изключения, дето да те е грях да ги гледаш, да не говорим че не са произвели нищо с подобна на тях визия. Като престарее и твоя ще стане такъв но старостта не е красива. Красива е младостта и и се радвай защото и твоя Кубрат Лазар Тичо Елит ще стане с времето такъв, но тогава на такива изложби, като тези, на които те водя няма кой да е така възторгнат, а пък сега тия дето ги показват като застанат до него или се спраскат или побягнат в къра шще разберат какво е това анатомия, конституция и кинематика. Ама сам виждаш че никой не употребява тия термини защото не е наясно с тях а селекция без такива категории просто няма. Ти гледай да не станеш като тия момчета, които купуваха кучета от овчарите а по- добри от тях приплоди и въобще някаква няма. Да не говорим че много често не знаят нищо или повече от една-две генерации за кучетата си, а твоя е с 12. Като стигнат до произход толкова дълбоко и до такова куче като Кубрат тогава да си позволят приказки. Да не говорим за останалите критерии а те са много и нито един не е в тяхна полза! :ba_025:

.............г-н Попов,по-добре ще е Те,хората, да се наричат със истинските им имена :wb_052: никой не може да ме убеди ,че това куче е типично и достатъчно породно,че да представя България където и да е било,лошото е ,че избора ви е бил ограничен :dog:
тоя разговор ,ще го продължим като се видим,надявам се скоро,да не правим сеир на душманите :beer:

Избора ми никога не е бил ограничен, тъй като работя с голяма популация и бройката около мен винаги е била огромна, с каквато едва ли някой ще може да се похвали. Все пак съм Стефан Попов не съм Фидан Бакалина и с годините в породата и кинологията съм понаучил нещичко и друго за тая порода и кучкарлъка като цяло! Кучето е не само много красиво голямо и породно, но и в в много голяма, дори максимална степен се доближава до стандарта на овчарското куче изработен от БРФК и при участието на всички радетели и структури и приет от НК БОК. А на изложбите на FCI само представителите на БРФК могат да представляват България и съответно българските кучета и породи и смятам че всички са наясно че така е правилно справедливо и затова единствено възможно. :ea_103:
User's Signature

#13840 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 April 2011 - 11:45 PM

Айде за да спите спокойно и да спи зло под камък да ви покажа едно не много едро но добро и здраво куче и дори може да се опитате да го купите с подарена от мен информация. Кучето е много добро с отлична и голяма глава, породно лице и сериозен характер здраво тяло и остър див косъм, но не е много каврък и ако Ицето не го продава то идете да заплодите на него то е същото, като да е пре вас. Айде Мите и спокойно. Утрото е по-мъдро от вечерта! :ba_025: :ba_025: :ba_025: :ba_025: :ba_025: :ba_025: :flagbg: :flagbg: :flagbg: :flagbg: :flagbg: :flagbg:

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

• (878 Страници) +
  • « Първа
  • 690
  • 691
  • 692
  • 693
  • 694
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни