Dog.bg Форуми : Фотогалерия на БОК

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (878 Страници) +
  • « Първа
  • 692
  • 693
  • 694
  • 695
  • 696
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Фотогалерия на БОК

#13861 Потребителят е офлайн   Спас ЛАзаров Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 10 April 2011 - 01:39 PM

Показване на мнениетоvanjo, в 10 April 2011 - 01:35 PM, написа:

баща -син

vanjo няма смисъл да им се обяснява.Едно си те знаят едно си баят това е.Тези са в графа Безнадежден случай :ae_085: :md_064:

#13862 Потребителят е офлайн   vanjo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 10 April 2011 - 01:40 PM

Показване на мнениетоСпас ЛАзаров, в 10 April 2011 - 01:39 PM, написа:

Показване на мнениетоvanjo, в 10 April 2011 - 01:35 PM, написа:

баща -син

vanjo няма смисъл да им се обяснява.Едно си те знаят едно си баят това е.Тези са в графа Безнадежден случай :ae_085: :md_064:

аз не се обяснявам.чието мнение ме интересува аз се допитвам до него

#13863 Потребителят е офлайн   el@80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 April 2011 - 01:53 PM

Показване на мнениетоazerbaijan, в 10 April 2011 - 12:57 PM, написа:

Показване на мнениетоСтефан Попов - председател НКБОК, в 09 April 2011 - 11:38 PM, написа:

Показване на мнениетоД.БАЛЧЕВ-БАЛКАН, в 09 April 2011 - 11:03 PM, написа:

Показване на мнениетоСтефан Попов - председател НКБОК, в 09 April 2011 - 08:45 PM, написа:

Показване на мнениетоСпас ЛАзаров, в 09 April 2011 - 10:18 PM, написа:

Показване на мнениетоД.БАЛЧЕВ-БАЛКАН, в 09 April 2011 - 10:08 PM, написа:

..............Ти очи нямаш ли???свали си розовите очила,и открий разликите :ba_025: не може всяко шарено куче да се нарича БОК :ea_103:

А и да ви кажа нещо г-н Балчев с риск да се обидите,но мен вашето мнение грам не ме интересува.Човек като Бай Иван Катевия ми каза,че кучето ми е много добро това ми достатъчно.Той е гледал кучета много преди вас и мен и смятам,че знае много повече.Думите на човека бяха,че едно време кучетата са били дори по големи от моята свиня :eg_033:

Спасе, кучето ти го харесаха всички, които го видяха и Ефти и Антон Тумбев Синджеро, който каза че точно това е като старИте кучета сред които е израстнал. И бай Иван Коцаков и Симеон Янакиев и Емин Гичмен и Алеко Гальов и всички тези и други имена в породата са с много по-важна оценка от тая на някой, който не че не му се иска, а просто няма куче като твоя прекрасен Куби!!! Хората, които ти пишат са не само много след мен, но и много след тези имена в породата и на тях още не им е ясно как се променя едно куче във времето. Показват престарели и поизмъчени кучета с някои редки изключения, дето да те е грях да ги гледаш, да не говорим че не са произвели нищо с подобна на тях визия. Като престарее и твоя ще стане такъв но старостта не е красива. Красива е младостта и и се радвай защото и твоя Кубрат Лазар Тичо Елит ще стане с времето такъв, но тогава на такива изложби, като тези, на които те водя няма кой да е така възторгнат, а пък сега тия дето ги показват като застанат до него или се спраскат или побягнат в къра шще разберат какво е това анатомия, конституция и кинематика. Ама сам виждаш че никой не употребява тия термини защото не е наясно с тях а селекция без такива категории просто няма. Ти гледай да не станеш като тия момчета, които купуваха кучета от овчарите а по- добри от тях приплоди и въобще някаква няма. Да не говорим че много често не знаят нищо или повече от една-две генерации за кучетата си, а твоя е с 12. Като стигнат до произход толкова дълбоко и до такова куче като Кубрат тогава да си позволят приказки. Да не говорим за останалите критерии а те са много и нито един не е в тяхна полза! :ba_025:

.............г-н Попов,по-добре ще е Те,хората, да се наричат със истинските им имена :wb_052: никой не може да ме убеди ,че това куче е типично и достатъчно породно,че да представя България където и да е било,лошото е ,че избора ви е бил ограничен :dog:
тоя разговор ,ще го продължим като се видим,надявам се скоро,да не правим сеир на душманите :beer:

Избора ми никога не е бил ограничен, тъй като работя с голяма популация и бройката около мен винаги е била огромна, с каквато едва ли някой ще може да се похвали. Все пак съм Стефан Попов не съм Фидан Бакалина и с годините в породата и кинологията съм понаучил нещичко и друго за тая порода и кучкарлъка като цяло! Кучето е не само много красиво голямо и породно, но и в в много голяма, дори максимална степен се доближава до стандарта на овчарското куче изработен от БРФК и при участието на всички радетели и структури и приет от НК БОК. А на изложбите на FCI само представителите на БРФК могат да представляват България и съответно българските кучета и породи и смятам че всички са наясно че така е правилно справедливо и затова единствено възможно. :ea_103:
ти беше Стефан попов едно време сега се кланяш на ашишка от тук там прав е Балчев за едно физиономии нека да са голями ама виж на какво приличат ако имат мутрите на тия дет ги показва балчев и не само той айде да приемем че нее критерий но се доближава до физиономиите какво тогаз ми хвалиш тоя откровен мелез на Лазаров да не се сърди момчето то не е виждало щот е малко и нема от де да ги види прав е митака да ти кажува истината ама нали се гледаш авантичката и затуй така защитаваш една доста умрялакауза :re_037:

Много се извинявам за израза ама къкъв си ти че ще обиждаш наляво и на дясно в форума да кучетата на хората срам нямаш ли бе? Да не би да си съдя и да сме на надпреварване или на състезание остави хората да си отглеждат животинките на спокойствие
И какво общо има в тая работа възраста това че си по ........... не значи нищо.

#13864 Потребителят е офлайн   azerbaijan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:кик бокс и бг кучето

Публикувано: 10 April 2011 - 05:04 PM

на тебе и спасчо съм си ви турил на нали се сещате къде ако искате на лични ще ви кажа къде и кога двама на един боксьорчета и плъхчета а за кучета има да учите от баткови и балчев и други такива кат него тука е форум за кучета и като още един път някой ми говори за личностни проблеми ще ви дойда на гости и то много бързо

#13865 Потребителят е офлайн   Били Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 April 2011 - 05:12 PM

Анютка маркова саздова разказа как попов и компания правели мелези за бои даже като е ходила в грашево алеко и показал азиатец затворен в някакъв килер от които вадели мелезите и на тръгване и казали
"Анютке нали това за азиата щеси остане между нас"

#13866 Потребителят е офлайн   azerbaijan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 April 2011 - 05:16 PM

и аз го знам това ама се гледах мир да има ама то от боксьори и заблудени полицаи и пуряци ми омръзна век от благоевград

#13867 Потребителят е офлайн   Спас ЛАзаров Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 April 2011 - 05:19 PM

Показване на мнениетоazerbaijan, в 10 April 2011 - 05:04 PM, написа:

на тебе и спасчо съм си ви турил на нали се сещате къде ако искате на лични ще ви кажа къде и кога двама на един боксьорчета и плъхчета а за кучета има да учите от баткови и балчев и други такива кат него тука е форум за кучета и като още един път някой ми говори за личностни проблеми ще ви дойда на гости и то много бързо

Ще те очаквам :ba_025:

#13868 Потребителят е офлайн   Спас ЛАзаров Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 April 2011 - 05:23 PM

Показване на мнениетоБили, в 10 April 2011 - 05:12 PM, написа:

Анютка маркова саздова разказа как попов и компания правели мелези за бои даже като е ходила в грашево алеко и показал азиатец затворен в някакъв килер от които вадели мелезите и на тръгване и казали

Леле колко време я мислихте тази приказка,че май вече всичко което кажете вие се доказва,че не е истина.Затова и решихте да си измисляте.Така е то по ниско от това неможете да паднете така,че говорете си.За щастие обаче никой не ви чува :ae_085:

#13869 Потребителят е офлайн   azerbaijan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 April 2011 - 05:28 PM

Показване на мнението%D0%A1%D0%BF%D0%B0%D1%81%20%D0%9B%D0%90%D0%B7%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%B2, в 10 April 2011 - 05:23 PM, написа:

Показване на мнениетоОт 10 April 2011 - 05:12 PM:

Леле колко време я мислихте тази приказка,че май вече всичко което кажете вие се доказва,че не е истина.Затова и решихте да си измисляте.Така е то по ниско от това неможете да паднете така,че говорете си.За щастие обаче никой не ви чува :ae_085:

нещо на лични си писал плъх да не се удариш в стена грозил измислен

#13870 Потребителят е офлайн   Били Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 April 2011 - 05:29 PM

Ами колежката ви аютка саздова го разказа бе приятелю мои че алеко имал скрит азиат и плодел на него зада вадите побоиници

#13871 Потребителят е офлайн   Спас ЛАзаров Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 April 2011 - 05:29 PM

Показване на мнениетоazerbaijan, в 10 April 2011 - 05:28 PM, написа:

Показване на мнението%D0%A1%D0%BF%D0%B0%D1%81%20%D0%9B%D0%90%D0%B7%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%B2, в 10 April 2011 - 05:23 PM, написа:

и на лични и на форума ти пиша нали си толкова мъж айде да те вида колко си мъж

#13872 Потребителят е офлайн   Спас ЛАзаров Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 April 2011 - 05:31 PM

Показване на мнениетоБили, в 10 April 2011 - 05:29 PM, написа:

Ами колежката ви аютка саздова го разказа бе приятелю мои че алеко имал скрит азиат и плодел на него зада вадите побоиници

Приятел може да си ми когато ми се представите.И когато престанете да си измисляте за да ни злепоставяте защото това целите вие :re_037:

#13873 Потребителят е офлайн   Спас ЛАзаров Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 April 2011 - 05:37 PM

Показване на мнениетоazerbaijan, в 10 April 2011 - 05:28 PM, написа:

Чакам Азърбайджане чакам да разбера кога ще посетиш моя красив град :ec_117:

#13874 Потребителят е офлайн   vanjo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 10 April 2011 - 05:49 PM

за кого говориш Азерчо :ab_041:

#13875 Потребителят е офлайн   el@80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 April 2011 - 05:53 PM

Господина нещо май заплахи раздава защо ли? Не виждам някой да е искал да се учи от Вас или от когото и да е било

#13876 Потребителят е офлайн   vanjo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 10 April 2011 - 05:55 PM

Показване на мнениетоБили, в 10 April 2011 - 05:29 PM, написа:

ми аз знам друго за нея,пък ти сигурно си бил там та знаеш :md_064:

#13877 Потребителят е офлайн   siom Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 10 April 2011 - 07:12 PM

Показване на мнениетоvanjo, в 10 April 2011 - 11:25 AM, написа:

е всичките ли са еднакви

Сега мога да те похваля Ванко ,че все пак си качил нещо хубаво, ама като си започнал качи такива породни и в днешно време от вашия клуб !!!
User's Signature

"Патриот- това е нормалното ми агрегатно състояние!"-Николай Хайтов

#13878 Потребителят е офлайн   vanjo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 10 April 2011 - 07:36 PM

Показване на мнениетоsiom, в 10 April 2011 - 07:12 PM, написа:

е всичките ли са еднакви

Сега мога да те похваля Ванко ,че все пак си качил нещо хубаво, ама като си започнал качи такива породни и в днешно време от вашия клуб !!!

твоите мнение грам не ме интересува а и по надолу виж качил съм

#13879 Потребителят е офлайн   vanjo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 10 April 2011 - 07:38 PM

ми качи и нещо твое :md_064:

#13880 Потребителят е офлайн   siom Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 10 April 2011 - 07:45 PM

Показване на мнениетоvanjo, в 10 April 2011 - 05:36 PM, написа:

Показване на мнениетоsiom, в 10 April 2011 - 07:12 PM, написа:

е всичките ли са еднакви

твоите мнение грам не ме интересува а и по надолу виж качил съм
Естествено , че няма да те интересува. Ами по-назаде виш съм качил. :ab_041:
User's Signature

"Патриот- това е нормалното ми агрегатно състояние!"-Николай Хайтов

• (878 Страници) +
  • « Първа
  • 692
  • 693
  • 694
  • 695
  • 696
  • Последна »