Цитат
Фотогалерия на БОК
Публикувано: 09 February 2008 - 12:10 PM
Цитат
Цитат
Тихо, Балкан от Ендреви е директен син на Кьоравия Караман, който е роден при Вальо Ендрев от неговата Шара, която му заплодих преди девет години. Балкан отиде в Костенец при Ицо Брадата от където го купи бачи Мите Димитров, който го гледа известно време, после го даде с овце при едни помаци и тъй като от години искам да го закупя, най накрая го взе от помаците и ми го прододе, за което съм му безкрайно благодарен. Кучето е с история и характер, каквито рядко се срещат, но вече много остаря и няма зъби от безкрайните бикти по Костенец и други райони. Сега обаче продължава да произвежда кутрета и то какви- просто не мога да му се нарадвам какъв производител е! bgflag

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 09 February 2008 - 12:20 PM
Айде да напълним Банско с овчарски кучета от цялата страна на изложбата на 09. 03. 2008г. от 10. 30. ч. Засега имаме заявки от Пловдив, Смолян, Хасково, Съединение, Пазарджик, Велинград, Якоруда, Банско, Разлог, Гоце Делчев, Благоевград, Перник, София, Кюстендил, Банкя, В.Търново, Плевен, Добрич, Силистра, Русе, Варна, Бургас и др. Не че в Банско си нямат и отлични местни кучета, но все пак да уважим труда и усилията по организацията на Зънде и компания! Поздрави!!!

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 09 February 2008 - 12:32 PM
Който смята че има какво да покаже, особенно от участниците във форума да дайде и да премери сили със собствениците от цялата страна и нека спечелят най-добрите. Зънде, БРФК и НК БОК полагат максимум усилия за една много силна проява и конкуренция. А тези, които не успеят да станат призьори, да го приемат като добър пример за по-нататъшна работа и с ясната цел да достигнат първенците, а и да ползват кръвта на най-добрите производители!!! Поздрави на всички!!!

Публикувано: 09 February 2008 - 12:58 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Тихо, Балкан от Ендреви е директен син на Кьоравия Караман, който е роден при Вальо Ендрев от неговата Шара, която му заплодих преди девет години. Балкан отиде в Костенец при Ицо Брадата от където го купи бачи Мите Димитров, който го гледа известно време, после го даде с овце при едни помаци и тъй като от години искам да го закупя, най накрая го взе от помаците и ми го прододе, за което съм му безкрайно благодарен. Кучето е с история и характер, каквито рядко се срещат, но вече много остаря и няма зъби от безкрайните бикти по Костенец и други райони. Сега обаче продължава да произвежда кутрета и то какви- просто не мога да му се нарадвам какъв производител е! bgflag
Публикувано: 09 February 2008 - 01:41 PM
Цитат
ДОРА Савел - Хаус е дъщеря на КАРА АЛАШ от с.Белчин Баня и ШАРА Савел - Хаус (Помакинята) !!!
ШАРА Савел - Хаус или "ПОМАКИНЯТА" е произведена в двора на Осман Шукриев от Чепеларе.....
ШАРА Савел - Хаус или "ПОМАКИНЯТА" е произведена в двора на Осман Шукриев от Чепеларе.....
Публикувано: 09 February 2008 - 02:12 PM
Цитат
Цитат
ДОРА Савел - Хаус е дъщеря на КАРА АЛАШ от с.Белчин Баня и ШАРА Савел - Хаус (Помакинята) !!!
Всичко е проследено. :yahoo: