Фотогалерия на БОК
Публикувано: 11 April 2011 - 06:38 PM
Д.БАЛЧЕВ-БАЛКАН, в 11 April 2011 - 05:57 PM, написа:
Стойчо, в 11 April 2011 - 03:33 PM, написа:
Когато се видим в с. Огняново се сетиш ,много добре ме познаваш и много добре ми познаваш кучетата или явно ти е къса паметта.Защо не съм във форума еми вижте се бре хора на какво мяза това-форум ли или селски клюкарник
................какво ще има в с.Огняново ? и от къде трябва да се сетя за теб ,,Стойчо,,ако си Пич,за къвто се мислиш,ще постнеш поне една снимка на твое куче или ще се представиш,явно се определяш като фактор щом ме познаваш лично

п.п. такива кучета ли отглеждаш или от скоронавъдилите се ???
Това куче ми харесва,но ме интересува при вас ли е какво е произвело и така нататък
Публикувано: 11 April 2011 - 06:47 PM
Спас ЛАзаров, в 11 April 2011 - 04:11 PM, написа:
Или сиом другият вариант ако неможеш да си спомниш е евентуално ако някой ти диктува по телефона и не гледаш какво пишеш 

Спираме тук виж на лични!!

"Патриот- това е нормалното ми агрегатно състояние!"-Николай Хайтов
Публикувано: 11 April 2011 - 06:58 PM
Спас ЛАзаров, в 11 April 2011 - 04:38 PM, написа:
Д.БАЛЧЕВ-БАЛКАН, в 11 April 2011 - 05:57 PM, написа:
Стойчо, в 11 April 2011 - 03:33 PM, написа:
Когато се видим в с. Огняново се сетиш ,много добре ме познаваш и много добре ми познаваш кучетата или явно ти е къса паметта.Защо не съм във форума еми вижте се бре хора на какво мяза това-форум ли или селски клюкарник
................какво ще има в с.Огняново ? и от къде трябва да се сетя за теб ,,Стойчо,,ако си Пич,за къвто се мислиш,ще постнеш поне една снимка на твое куче или ще се представиш,явно се определяш като фактор щом ме познаваш лично

п.п. такива кучета ли отглеждаш или от скоронавъдилите се ???
Това куче ми харесва,но ме интересува при вас ли е какво е произвело и така нататък
..............предстои Ти,още много неща и истини да откриваш в света на Овчарското ни куче

,,САМО СЛАБИТЕ СЕ СТРЕМЯТ КЪМ ПОРЯДЪК . СИЛНИТЕ ВЛАДЕЯТ И ХАОСА ......... ,,
www.balchevbalkan.hit.bg
Публикувано: 12 April 2011 - 07:57 PM
Спас ЛАзаров, в 12 April 2011 - 05:40 PM, написа:
Качете снимки на Азазел 

Ще ги качи , ама друг път ...
изтри ми темата, постта, снимките и портеста също, безвъзвратно ги изтри Лайката

ехххх ... какво друго да се очаква от анонимен модератор

Както и да е ...

Спас Лазаров с Кубрат:
Кубрат и Азазел

"Хората са зомбирани с познанието, че тиквите растат по дърветата ."