Фотогалерия на БОК
Публикувано: 12 April 2011 - 11:40 PM
kaleata78, в 12 April 2011 - 09:23 PM, написа:
Велко, браво брат!!! Ти си първия, който изписва правилно името на това много добро и породно куче на Вальо Джината. В Костенец имената са: Жейо, Пайо, Кайо и тнт. тъй като там си имат дори своя писменост различна от това, което е в останалата част от Б-я. Всички пишат "Пальо" което си е фактологическа грешка! А ония по-горе не ми се коментират, а и нямам време за тях ! Те са в първи клас и всяка година остават. Явно не им се ще да прогледнат и няма смисъл да си губим времето, което на мен специално ми е ценно и предпочитам да го подарявам на позитивни личности, не на аутсайдери като оня прошлек от Якоруда, който до преди 3/4 г. не е знаел кучето колко крака има. Крие се като мишок и от време на време си покаже брашняните очички. Само във форума разбира се! За тия, които са позитивно настроени към породата и НК БОК, който е основател на дейността с нея отправям покана за изложбата в Гоце Делчев, а по-точно в с. Огняново в балнеоложкия комплекс на 30. 04 2011г. от 10, 30 ч. Записване на място!

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 13 April 2011 - 05:36 PM
Стефан Попов - председател НКБОК, в 12 April 2011 - 09:40 PM, написа:
kaleata78, в 12 April 2011 - 09:23 PM, написа:
Велко, браво брат!!! Ти си първия, който изписва правилно името на това много добро и породно куче на Вальо Джината. В Костенец имената са: Жейо, Пайо, Кайо и тнт. тъй като там си имат дори своя писменост различна от това, което е в останалата част от Б-я.
Мисля,че в граматиката на българския език,след гласна се пише "йо" а след негласна "ьо". Сега трябва ли да обяснявам кое е гласна и кое негласна,накрая да стане СЪГЛАСНА
Публикувано: 13 April 2011 - 06:47 PM
Спас ЛАзаров, в 11 April 2011 - 03:29 PM, написа:
Нали си публукувал този Балкан в предните страници и го водиш като еталон едва ли не на Развъдника ти.Откога започна да се срамуваш от него
Мисля,че никои не бива да се срамува от това куче.Лично мнение,добито от наблюдения при развитието му и на негови производни.
Публикувано: 13 April 2011 - 06:58 PM
vanjo, в 12 April 2011 - 08:54 PM, написа:
В Гоце Делчев има син на Караман -ако не се лъжа гуджук ама въобще не ми прилича на пра дядо му .Може и да се бъркам не съм спец
Оня е друг Караман!

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 13 April 2011 - 07:20 PM
vanjo, в 12 April 2011 - 10:37 PM, написа:
Караман-Триград
Тоя Караман от Триград беше най-анатомически грешното куче! Изведоха ми го да го съдя в Стара Загора средата на деветдесетте тъкмо го бяха купили и казват че бил на двайсет и две години. Отварям му устата той на не повече от 6. Посягам за тестиси той няма такива. Ма въобще! Да не говорим че беше под 53/54 максимум см. в холката и под 27/8 кг. Много слаба муцуна и глава, но така са го снимали че да не личи. Очите му бяха хубави-сухи ама как да не са при тая биометрия. Със схванати задни крайници и много лоши движения и иноход. Провиснал и много мек гръб ама кой го е еня че един такъв може да расипе поколения овчарски кучета. Добре че беше без ташаци та не обърка нищо. И го оставих без класиране без да го обиждам тъй като човека, който го изведе беше свесен и приятел. Боже Господи какви недоразумения показвате! Боже Господи! Опази! Нашите женски кутрета го бият във всичко по на четири месеца! Срамота! И точно такива нека си минават за каракачански нямам нищо против. Да изтичат при каракачанистите. Там им е мястото. Ние ще си гледаме нашите-лошите по над 57/8 кг. и нагоре и по над 73/4 см. и нагоре, пък времето ще покаже кой е бил прав. Само че тия дето ме критикуват до един още не са стигнали там, от където аз отдавна съм се върнал и вече съм към друга дестинация, а за тях е доста съмнително дали ще стигнат, тъй като не само тъпчат на едно място, но и май доста се повръщат назад.

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +