Фотогалерия на БОК
Публикувано: 24 April 2011 - 09:05 AM
Антон Филипов, в 17 April 2011 - 04:03 PM, написа:
siom, в 17 April 2011 - 04:00 PM, написа:
ти го назова аз ще те подкрепя без да се обижда човека плувен бих го определил
Е тука Тонка и двамата със Сиомчето не сте не само прави, но и не сте искрени. Кучето не съм го виждал откакто го дадохме на два месеца, но от снимките се вижда че е много типично, а за произхода му по баща е като твоята Шара Сашпоп, която беше едно от най-хубавите кучета в породата и е печелила всичко и във всичко и който не признава, а и за нея се намираха тогава такива като вас със Сиом, не е прав! По баща е като Хаджи Хунт Тичо Елит на Ефти и произхода му е прекрасен, но за визията не бих коментирал много точно освен това, което виждам на снимката и то е повече от желаното! Айде със здраве и умната.

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 24 April 2011 - 09:19 AM
nasrum, в 19 April 2011 - 08:38 PM, написа:
Точно това куче изглежда много интересно поне на снимките и е много жалко по снимки да се провят такива изводи! Но така е! Всеки си има право на мнение. Тук е Форум и интернет. Аз не съм виждал кучето на живо, но от досегашните му снимки ми харесва!

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 25 April 2011 - 08:51 AM
Гера Петрус, която е само по Беловския Мурад и я подарих на Алеко Гальов. Тук е след второто си поредно раждане и е малко поотслабнала и пооголяла след като откърми 10 кутрака, но си остава прекрасна кучка!