Фотогалерия на БОК
Публикувано: 25 April 2011 - 09:14 AM
Даниела и татко и Иво Асенови от РК БОК Пазарджик с Меца от Ефти, която освен голямата любов на семействотое е и прекрасна майка и производителка!

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 25 April 2011 - 09:18 AM
Отново Стоянчо и Ашъм, който направи много добри кости, ръст маса и характер! Изключително ценен за бъдещата ни работа в селекционен план!

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 25 April 2011 - 09:26 AM
Това е Осман на 14 години! Стоян Илинов го е купил преди 12г. но тогава кучето е било на две. Много злобен но и достоен пес в отлично състояние.

Публикувано: 25 April 2011 - 09:29 AM
Това е младата смяна в отбора на Стоян Илинов- кучица на три и половина месеца, която е дъщеря на Мечо от Грашево и е подарък от Алеко на Стоян! Много пишкин кутре. Ама много!!!

Публикувано: 25 April 2011 - 09:38 AM
Пак малката Грашевка на Стоян Илинов, която той взе много, ама много закъсала, но я оправи и сега от ден на ден става по-добра. А пък е с характер просто чудо! Не спира за секунда та да я щракна!

Публикувано: 25 April 2011 - 09:44 AM
И завършвам с моя любимец Ашъм Тичо Елит. Стоян много обича чисто черни и големи овчарскши кучета, а Ашъм е точно такъв. Има още три кучета, които не успях да снимам, един гуджук на три години, който му подарих наскоро закупен от Белово и две кучки, които съм му подарил и смятам че са върхът на породата при женските!

Публикувано: 25 April 2011 - 09:53 AM
Арена е майка на Кубрат Лазар Тичо Елит и леля на червения Мечо на снимката! Всички кучета, които публикувам на фотосите и споменавам в текста са с проследен и отличен произход а за качеството да не говорим. Тия дето ни плюват труда вече е време да се позасрамят защото най-малкото не е честно към породата, да не говорим колко са далече от производството на кучета с такива качества и визия!