Dog.bg Форуми : Фотогалерия на БОК

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (878 Страници) +
  • « Първа
  • 714
  • 715
  • 716
  • 717
  • 718
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Фотогалерия на БОК

#14301 Потребителят е офлайн   Евтим Стамболов Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 25 April 2011 - 07:38 PM

знам
User's Signature

НИЕ СЕ РОДИХМЕ В ТАЗИ НОЩ КОГАТО РАЖДАШЕ ВЪЛЧИЦАТА СУТРИНТА ПОД РЕВ НА ЛЪВ НИ ДАДОХА ИМЕНА

#14302 Потребителят е офлайн   stefan yordanov Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 April 2011 - 07:46 PM

Показване на мнениетоsiom, в 25 April 2011 - 05:12 PM, написа:

Показване на мнениетоСтефан Попов - председател НКБОК, в 24 April 2011 - 07:05 AM, написа:

Показване на мнениетоАнтон Филипов, в 17 April 2011 - 04:03 PM, написа:

Показване на мнениетоsiom, в 17 April 2011 - 04:00 PM, написа:

Показване на мнениетоАнтон Филипов, в 17 April 2011 - 01:13 PM, написа:

Показване на мнениетоsiom, в 17 April 2011 - 03:01 PM, написа:

Показване на мнениетоАнтон Филипов, в 17 April 2011 - 12:40 PM, написа:

хората които разбират аз не съм от тях не мисля че ще коментират снимките от снимки не мисля че коментара ще е качествен макар че от тях доста се вижда :ba_025:
Каквото трябва да се вижда се вижда. :ab_041:

а ако не е тайна ти какво видя :r_181:
Не е тайна друже. Мелез!!! Типичен!!! Без да ми се обижда никой....

ти го назова аз ще те подкрепя без да се обижда човека плувен бих го определил

Е тука Тонка и двамата със Сиомчето не сте не само прави, но и не сте искрени. Кучето не съм го виждал откакто го дадохме на два месеца, но от снимките се вижда че е много типично, а за произхода му по баща е като твоята Шара Сашпоп, която беше едно от най-хубавите кучета в породата и е печелила всичко и във всичко и който не признава, а и за нея се намираха тогава такива като вас със Сиом, не е прав! По баща е като Хаджи Хунт Тичо Елит на Ефти и произхода му е прекрасен, но за визията не бих коментирал много точно освен това, което виждам на снимката и то е повече от желаното! Айде със здраве и умната. :ba_025:
Стефане за кая Шара Сашпоп говориш????

Дъщеря на Сашо попчевия Мечо! Като беше по-млада и нея я плюеха , че е азиатка а като остаря и побеля всички ахкаха по нея.
Изобщо "разбирачите" в породата , колкото по-старо и мърляво е едно куче толкова по -го превъзнасят. А са слепи за младото , красивото и гледаното както трябва животно!
Имам нейна и на Караман каджабак дъщеря и ще се опитам да кача снимки.
Забравих да спомена , че е внучка на Беловеца по баща!

Прикачени файлове

#14303 Потребителят е офлайн   stefan yordanov Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 April 2011 - 07:53 PM

Показване на мнениетоЕвтим Стамболов, в 25 April 2011 - 05:16 PM, написа:

Шара беше на тони от нашия колхоз гола здрава и много добра танциорка

:flagbg: :flagbg: :rc_036: :rc_036: :ba_025: :ba_025:

#14304 Потребителят е офлайн   stefan yordanov Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 April 2011 - 07:55 PM

Показване на мнениетоNEYKO, в 25 April 2011 - 11:44 AM, написа:

А, тази снимка , приятелю, спомняш ли си къде и кога ти я направих?Качена снимка Качена снимка Качена снимка Качена снимка Качена снимка Качена снимка Качена снимка Качена снимка

:ba_025: :ba_025: :rc_036: :rc_036: :flagbg: :flagbg:

#14305 Потребителят е офлайн   siom Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 25 April 2011 - 07:59 PM

Показване на мнениетоstefan yordanov, в 25 April 2011 - 05:46 PM, написа:

Показване на мнениетоsiom, в 25 April 2011 - 05:12 PM, написа:

Показване на мнениетоСтефан Попов - председател НКБОК, в 24 April 2011 - 07:05 AM, написа:

Показване на мнениетоАнтон Филипов, в 17 April 2011 - 04:03 PM, написа:

Показване на мнениетоsiom, в 17 April 2011 - 04:00 PM, написа:

Показване на мнениетоАнтон Филипов, в 17 April 2011 - 01:13 PM, написа:

Показване на мнениетоsiom, в 17 April 2011 - 03:01 PM, написа:

Показване на мнениетоАнтон Филипов, в 17 April 2011 - 12:40 PM, написа:

хората които разбират аз не съм от тях не мисля че ще коментират снимките от снимки не мисля че коментара ще е качествен макар че от тях доста се вижда :ba_025:
Каквото трябва да се вижда се вижда. :ab_041:

а ако не е тайна ти какво видя :r_181:
Не е тайна друже. Мелез!!! Типичен!!! Без да ми се обижда никой....

ти го назова аз ще те подкрепя без да се обижда човека плувен бих го определил

Е тука Тонка и двамата със Сиомчето не сте не само прави, но и не сте искрени. Кучето не съм го виждал откакто го дадохме на два месеца, но от снимките се вижда че е много типично, а за произхода му по баща е като твоята Шара Сашпоп, която беше едно от най-хубавите кучета в породата и е печелила всичко и във всичко и който не признава, а и за нея се намираха тогава такива като вас със Сиом, не е прав! По баща е като Хаджи Хунт Тичо Елит на Ефти и произхода му е прекрасен, но за визията не бих коментирал много точно освен това, което виждам на снимката и то е повече от желаното! Айде със здраве и умната. :ba_025:
Стефане за кая Шара Сашпоп говориш????

Дъщеря на Сашо попчевия Мечо! Като беше по-млада и нея я плюеха , че е азиатка а като остаря и побеля всички ахкаха по нея.
Изобщо "разбирачите" в породата , колкото по-старо и мърляво е едно куче толкова по -го превъзнасят. А са слепи за младото , красивото и гледаното както трябва животно!
Имам нейна и на Караман каджабак дъщеря и ще се опитам да кача снимки.
Забравих да спомена , че е внучка на Беловеца по баща!

Ами майка и коя е???
User's Signature

"Патриот- това е нормалното ми агрегатно състояние!"-Николай Хайтов

#14306 Потребителят е офлайн   kaleata78 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 April 2011 - 08:00 PM

Добър вечер! Ако може с това да ви помогна да добиете представа за Шара - САШ ПОП това е нейн роден брат МЕЧО - САШ ПОППрикачена снимка

#14307 Потребителят е офлайн   siom Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 25 April 2011 - 08:02 PM

Показване на мнениетоkaleata78, в 25 April 2011 - 06:00 PM, написа:

Добър вечер! Ако може с това да ви помогна да добиете представа за Шара - САШ ПОП това е нейн роден брат МЕЧО - САШ ПОППрикачен файл Изображ.015.jpg
Приятел това го знам. Попитах коя е майката на Шара.
User's Signature

#14308 Потребителят е офлайн   Евтим Стамболов Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 April 2011 - 08:02 PM

маика и беше от валентин ендрев
User's Signature

НИЕ СЕ РОДИХМЕ В ТАЗИ НОЩ КОГАТО РАЖДАШЕ ВЪЛЧИЦАТА СУТРИНТА ПОД РЕВ НА ЛЪВ НИ ДАДОХА ИМЕНА

#14309 Потребителят е офлайн   siom Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 25 April 2011 - 08:15 PM

Показване на мнениетоЕвтим Стамболов, в 25 April 2011 - 06:02 PM, написа:

Опасявах се да не се окаже Тара на Сашо Попчев!
User's Signature

#14310 Потребителят е офлайн   NEYKO Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 April 2011 - 08:22 PM

[/quote]
Ееее да си ми жив и здрав Нейко! Ето това куче плюят "познавачите" както и неговото потомство. А баща му е гуджука на Дойчин Лозанов от гр. Банкя, майка му помакинята на Ефти. Тя се кучи у Любчо Бояджиев и той може да каже дали е вярно или не! И понеже точно Любо е производителя ня Шаро той се казва Шаро- Жак Савел Хаус. Всичко знам за произхода на Гуджука на Дойчо и този на Помакинята на Ефти, но понеже е голям е кофти, а на значително по-дребния му брат от едно кучило всичко живо запложда и от него са чистиq ама кво да правиш ! Виж само какъв е овчарски пес! Къде е сантбернара, къде кавказеца, къде азиатеца и къде нюфа в тоя образец? Браво за тая снимка! Качена снимка Качена снимка Качена снимка
[/quote]
Качена снимка Снимката е отпреди 4 години и ми е от любимите! За всички зложелатели - Равнис по еталона!!!Качена снимка Качена снимка Качена снимка

#14311 Потребителят е офлайн   siom Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 25 April 2011 - 08:24 PM

Стефане ,може да се занимавам 20-тина годинки с кучета,стигнал съм до заключението обаче,че да докараш ръст и особено глава без кръстоски и само с манджа -нестава ! Не ти отива на статуса,който заемаш, този език. Вземи два добермана,оплождай си ги колкото щеш,храни ги само с чисто месо ,те си остават добермани. Другото го знаем и двамата,ама не е за тука.......
User's Signature

#14312 Потребителят е офлайн   NEYKO Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 April 2011 - 08:50 PM

Показване на мнениетоsiom, в 25 April 2011 - 08:40 PM, написа:

Показване на мнениетоNEYKO, в 25 April 2011 - 06:29 PM, написа:

Показване на мнениетоsiom, в 25 April 2011 - 08:24 PM, написа:

.
Стефане ,може да се занимавам 20-тина годинки с кучета,стигнал съм до заключението обаче,че да докараш ръст и особено глава без кръстоски и само с манджа -нестава ! Не ти отива на статуса,който заемаш, този език. Вземи два добермана,оплождай си ги колкото щеш,храни ги само с чисто месо ,те си остават добермани. Другото го знаем и двамата,ама не е за тука.......

Що подскачаш като ощипана мома? Някъде се припозна в текста ли?
Аве Нейкич къде видя подскачане?? Къде видя припознаване?? Или и ти си по наизустените текстчета май??? Моля да ми ги цитираш твърденията си иначе ти ще си ощипания... Качена снимка ....Просто отбелязвам нещо много характерно ,което всички ние знаем ама не си признаваме а именно: Без Кръстоска Нищо Не Става. Всяка порода е създадена от кръстосване ама всяка.

"Наизустени текстчета"???!!! За какво говориш, бе, друже? Нямам твърдения за цитиране. Избягвам да пиша много , но ти май влизаш тук отвреме- навреме само да си начешеш крастата и да демонстрираш комплексчета! До момента разбрах, че основните породни белези според теб са : кучето да е дребно, леко, с малка муцуна и да е твое! Само тогава е чистопородно. И кротко с подмятанията, аз спазвам добрия тон, съветвам те и ти така да правиш! Хайде със здраве и приятна вечер!Качена снимка

#14313 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 April 2011 - 08:59 PM

Показване на мнениетоsiom, в 25 April 2011 - 08:15 PM, написа:

То няма какво да се оказва, тя си беше на Сашо Попчев, но името и по документи е Тара Ендреви защото е родена при Вальо Ендрев. Майка и е старата Шара Ендреви а баща и Стария Караман от Костенец.
User's Signature

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!

#14314 Потребителят е офлайн   siom Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 25 April 2011 - 08:59 PM

Показване на мнениетоNEYKO, в 25 April 2011 - 06:50 PM, написа:

Показване на мнениетоsiom, в 25 April 2011 - 08:40 PM, написа:

Показване на мнениетоNEYKO, в 25 April 2011 - 06:29 PM, написа:

.

Що подскачаш като ощипана мома? Някъде се припозна в текста ли?
Аве Нейкич къде видя подскачане?? Къде видя припознаване?? Или и ти си по наизустените текстчета май??? Моля да ми ги цитираш твърденията си иначе ти ще си ощипания... Качена снимка ....Просто отбелязвам нещо много характерно ,което всички ние знаем ама не си признаваме а именно: Без Кръстоска Нищо Не Става. Всяка порода е създадена от кръстосване ама всяка.

"Наизустени текстчета"???!!! За какво говориш, бе, друже? Нямам твърдения за цитиране. Избягвам да пиша много , но ти май влизаш тук отвреме- навреме само да си начешеш крастата и да демонстрираш комплексчета! До момента разбрах, че основните породни белези според теб са : кучето да е дребно, леко, с малка муцуна и да е твое! Само тогава е чистопородно. И кротко с подмятанията, аз спазвам добрия тон, съветвам те и ти така да правиш! Хайде със здраве и приятна вечер!Качена снимка

Не ми отговори на въпросчето Нейко??? Да съм те обидил нещо???Хайде ще го оставим за лични....Лека вечер и на тебе!!!
User's Signature

#14315 Потребителят е офлайн   siom Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 25 April 2011 - 09:06 PM

Показване на мнениетоСтефан Попов - председател НКБОК, в 25 April 2011 - 06:59 PM, написа:

Показване на мнениетоsiom, в 25 April 2011 - 08:15 PM, написа:

То няма какво да се оказва, тя си беше на Сашо Попчев, но името и по документи е Тара Ендреви защото е родена при Вальо Ендрев. Майка и е старата Шара Ендреви а баща и Стария Караман от Костенец.
Това означава че е сестра на моята Сара??? Само незнам дали са от едно кучило??
User's Signature

#14316 Потребителят е офлайн   vanjo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 25 April 2011 - 09:12 PM

Показване на мнениетоV.Lyubenov, в 25 April 2011 - 12:06 PM, написа:

Меца Тичо Елит,Арена Ицо Тичо Елит,Айра Иво Тичо Елит,Хиндо Тичо Елит и Хектор Тичо Елит малко снимки от днес :dog: :dog:

:ba_025: :md_064:

#14317 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 April 2011 - 09:21 PM

.

Абе брат кой та натиска та звъниш? Това е адресирано до съвсем друг човек и той си мълчи като пуйка... а ти сега двайсет години, трийсет години. Ака си на мое място да си правил само добро и да си се раздал без остатък и някой мухльо ти плюе и пикае на трудя и на живота как ще реагираш. И още нещо: Никога, ама никога и нито един път не съм правил кръстоска и дори питам всеки път много обстойно колегите, чиито кучета ползвам в моето развъждане и безкрайно много внимавам. Колкото до главите, ръстовете и обемите въобще не се нуждаят от кръстоска. Има други селекционни похвати и методика. Който иска нека си прави! Това ще е на неговата съвест, а не на моята и на хората , с които съм обграден работя и обучавам. Тия дето първи направиха тая работа сега мълчат като риби, макар че добре помнят как ходех като улав и ги молех и убеждавах че кръстосването е нечестно и ненужно и ще има лоши последствия. Разликата между мен и тях е само няколко вагона книги и по тия причини крадеца вика дръжте крадеца. Не ми пука за тяхното мнение ама грам. Интересува ме какво ще каже Ефти, Емин бай Иван Катевия, Синджеро и други от тяхния ранг, а те никак не са молко. За тия книжните тигри от форумите пет пари не давам. Виж ги какви са даже името ги е срам да си покажат, а не ги е срам да плюват чуждия труд. Като искаш да видиш докъде е работата в НК БОК с породата ела в Гоцеделчевското с. Огняново на 30 събота от 10.30 ч. и ще имаш една по-пълна представа за нещата. Всичко друго е вятър и мъгла! Айде всичко добро и по-спокойно и умната, че тия дето не носят майтап и не могат да общуват на принципа на взаимоуважението ги отвяват много бързо!
User's Signature

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!

#14318 Потребителят е офлайн   siom Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 25 April 2011 - 09:31 PM

Показване на мнениетоСтефан Попов - председател НКБОК, в 25 April 2011 - 07:21 PM, написа:

Абе брат кой та натиска та звъниш? Това е адресирано до съвсем друг човек и той си мълчи като пуйка... а ти сега двайсет години, трийсет години. Ака си на мое място да си правил само добро и да си се раздал без остатък и някой мухльо ти плюе и пикае на трудя и на живота как ще реагираш. И още нещо: Никога, ама никога и нито един път не съм правил кръстоска и дори питам всеки път много обстойно колегите, чиито кучета ползвам в моето развъждане и безкрайно много внимавам. Колкото до главите, ръстовете и обемите въобще не се нуждаят от кръстоска. Има други селекционни похвати и методика. Който иска нека си прави! Това ще е на неговата съвест, а не на моята и на хората , с които съм обграден работя и обучавам. Тия дето първи направиха тая работа сега мълчат като риби, макар че добре помнят как ходех като улав и ги молех и убеждавах че кръстосването е нечестно и ненужно и ще има лоши последствия. Разликата между мен и тях е само няколко вагона книги и по тия причини крадеца вика дръжте крадеца. Не ми пука за тяхното мнение ама грам. Интересува ме какво ще каже Ефти, Емин бай Иван Катевия, Синджеро и други от тяхния ранг, а те никак не са молко. За тия книжните тигри от форумите пет пари не давам. Виж ги какви са даже името ги е срам да си покажат, а не ги е срам да плюват чуждия труд. Като искаш да видиш докъде е работата в НК БОК с породата ела в Гоцеделчевското с. Огняново на 30 събота от 10.30 ч. и ще имаш една по-пълна представа за нещата. Всичко друго е вятър и мъгла! Айде всичко добро и по-спокойно и умната, че тия дето не носят майтап и не могат да общуват на принципа на взаимоуважението ги отвяват много бързо!
Никой не ме натиска. И не звъня а пиша коментари.! Не аз съм човека когото плюят и обсъждат в породата толкова много..Но дотука... Виш на Лични. Ще ти припомня твоите думи в Добрич. Лека и спокойна вечер!
User's Signature

#14319 Потребителят е офлайн   Mladen Sokolov Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 25 April 2011 - 11:25 PM

Показване на мнениетоСтефан Попов - председател НКБОК, в 25 April 2011 - 09:01 AM, написа:

Тук са вече Иво Вощански от гр. Ветрен и неговия Войно Вълчев Тичо Елит, който е страшно смел и отличен пазач само на 11месеца! :flagbg: :flagbg: :flagbg: :flagbg: :flagbg: :flagbg:

много е голям и е много красив

#14320 Потребителят е офлайн   goce_07 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 April 2011 - 01:26 PM

един красив младеж от Г.Дел4евПрикачена снимка

• (878 Страници) +
  • « Първа
  • 714
  • 715
  • 716