Фотогалерия на БОК
Публикувано: 25 April 2011 - 08:22 PM
Ееее да си ми жив и здрав Нейко! Ето това куче плюят "познавачите" както и неговото потомство. А баща му е гуджука на Дойчин Лозанов от гр. Банкя, майка му помакинята на Ефти. Тя се кучи у Любчо Бояджиев и той може да каже дали е вярно или не! И понеже точно Любо е производителя ня Шаро той се казва Шаро- Жак Савел Хаус. Всичко знам за произхода на Гуджука на Дойчо и този на Помакинята на Ефти, но понеже е голям е кофти, а на значително по-дребния му брат от едно кучило всичко живо запложда и от него са чистиq ама кво да правиш ! Виж само какъв е овчарски пес! Къде е сантбернара, къде кавказеца, къде азиатеца и къде нюфа в тоя образец? Браво за тая снимка!
[/quote]
Публикувано: 25 April 2011 - 08:24 PM

"Патриот- това е нормалното ми агрегатно състояние!"-Николай Хайтов
Публикувано: 25 April 2011 - 08:50 PM
siom, в 25 April 2011 - 08:40 PM, написа:
NEYKO, в 25 April 2011 - 06:29 PM, написа:
siom, в 25 April 2011 - 08:24 PM, написа:
Стефане ,може да се занимавам 20-тина годинки с кучета,стигнал съм до заключението обаче,че да докараш ръст и особено глава без кръстоски и само с манджа -нестава ! Не ти отива на статуса,който заемаш, този език. Вземи два добермана,оплождай си ги колкото щеш,храни ги само с чисто месо ,те си остават добермани. Другото го знаем и двамата,ама не е за тука.......
Що подскачаш като ощипана мома? Някъде се припозна в текста ли?
"Наизустени текстчета"???!!! За какво говориш, бе, друже? Нямам твърдения за цитиране. Избягвам да пиша много , но ти май влизаш тук отвреме- навреме само да си начешеш крастата и да демонстрираш комплексчета! До момента разбрах, че основните породни белези според теб са : кучето да е дребно, леко, с малка муцуна и да е твое! Само тогава е чистопородно. И кротко с подмятанията, аз спазвам добрия тон, съветвам те и ти така да правиш! Хайде със здраве и приятна вечер!
Публикувано: 25 April 2011 - 08:59 PM
siom, в 25 April 2011 - 08:15 PM, написа:
То няма какво да се оказва, тя си беше на Сашо Попчев, но името и по документи е Тара Ендреви защото е родена при Вальо Ендрев. Майка и е старата Шара Ендреви а баща и Стария Караман от Костенец.

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 25 April 2011 - 08:59 PM
NEYKO, в 25 April 2011 - 06:50 PM, написа:
siom, в 25 April 2011 - 08:40 PM, написа:
NEYKO, в 25 April 2011 - 06:29 PM, написа:
Стефане ,може да се занимавам 20-тина годинки с кучета,стигнал съм до заключението обаче,че да докараш ръст и особено глава без кръстоски и само с манджа -нестава ! Не ти отива на статуса,който заемаш, този език. Вземи два добермана,оплождай си ги колкото щеш,храни ги само с чисто месо ,те си остават добермани. Другото го знаем и двамата,ама не е за тука.......
Що подскачаш като ощипана мома? Някъде се припозна в текста ли?
"Наизустени текстчета"???!!! За какво говориш, бе, друже? Нямам твърдения за цитиране. Избягвам да пиша много , но ти май влизаш тук отвреме- навреме само да си начешеш крастата и да демонстрираш комплексчета! До момента разбрах, че основните породни белези според теб са : кучето да е дребно, леко, с малка муцуна и да е твое! Само тогава е чистопородно. И кротко с подмятанията, аз спазвам добрия тон, съветвам те и ти така да правиш! Хайде със здраве и приятна вечер!
Не ми отговори на въпросчето Нейко??? Да съм те обидил нещо???Хайде ще го оставим за лични....Лека вечер и на тебе!!!

Публикувано: 25 April 2011 - 09:06 PM
Стефан Попов - председател НКБОК, в 25 April 2011 - 06:59 PM, написа:

Публикувано: 25 April 2011 - 09:21 PM
Абе брат кой та натиска та звъниш? Това е адресирано до съвсем друг човек и той си мълчи като пуйка... а ти сега двайсет години, трийсет години. Ака си на мое място да си правил само добро и да си се раздал без остатък и някой мухльо ти плюе и пикае на трудя и на живота как ще реагираш. И още нещо: Никога, ама никога и нито един път не съм правил кръстоска и дори питам всеки път много обстойно колегите, чиито кучета ползвам в моето развъждане и безкрайно много внимавам. Колкото до главите, ръстовете и обемите въобще не се нуждаят от кръстоска. Има други селекционни похвати и методика. Който иска нека си прави! Това ще е на неговата съвест, а не на моята и на хората , с които съм обграден работя и обучавам. Тия дето първи направиха тая работа сега мълчат като риби, макар че добре помнят как ходех като улав и ги молех и убеждавах че кръстосването е нечестно и ненужно и ще има лоши последствия. Разликата между мен и тях е само няколко вагона книги и по тия причини крадеца вика дръжте крадеца. Не ми пука за тяхното мнение ама грам. Интересува ме какво ще каже Ефти, Емин бай Иван Катевия, Синджеро и други от тяхния ранг, а те никак не са молко. За тия книжните тигри от форумите пет пари не давам. Виж ги какви са даже името ги е срам да си покажат, а не ги е срам да плюват чуждия труд. Като искаш да видиш докъде е работата в НК БОК с породата ела в Гоцеделчевското с. Огняново на 30 събота от 10.30 ч. и ще имаш една по-пълна представа за нещата. Всичко друго е вятър и мъгла! Айде всичко добро и по-спокойно и умната, че тия дето не носят майтап и не могат да общуват на принципа на взаимоуважението ги отвяват много бързо!

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 25 April 2011 - 09:31 PM
Стефан Попов - председател НКБОК, в 25 April 2011 - 07:21 PM, написа:
Абе брат кой та натиска та звъниш? Това е адресирано до съвсем друг човек и той си мълчи като пуйка... а ти сега двайсет години, трийсет години. Ака си на мое място да си правил само добро и да си се раздал без остатък и някой мухльо ти плюе и пикае на трудя и на живота как ще реагираш. И още нещо: Никога, ама никога и нито един път не съм правил кръстоска и дори питам всеки път много обстойно колегите, чиито кучета ползвам в моето развъждане и безкрайно много внимавам. Колкото до главите, ръстовете и обемите въобще не се нуждаят от кръстоска. Има други селекционни похвати и методика. Който иска нека си прави! Това ще е на неговата съвест, а не на моята и на хората , с които съм обграден работя и обучавам. Тия дето първи направиха тая работа сега мълчат като риби, макар че добре помнят как ходех като улав и ги молех и убеждавах че кръстосването е нечестно и ненужно и ще има лоши последствия. Разликата между мен и тях е само няколко вагона книги и по тия причини крадеца вика дръжте крадеца. Не ми пука за тяхното мнение ама грам. Интересува ме какво ще каже Ефти, Емин бай Иван Катевия, Синджеро и други от тяхния ранг, а те никак не са молко. За тия книжните тигри от форумите пет пари не давам. Виж ги какви са даже името ги е срам да си покажат, а не ги е срам да плюват чуждия труд. Като искаш да видиш докъде е работата в НК БОК с породата ела в Гоцеделчевското с. Огняново на 30 събота от 10.30 ч. и ще имаш една по-пълна представа за нещата. Всичко друго е вятър и мъгла! Айде всичко добро и по-спокойно и умната, че тия дето не носят майтап и не могат да общуват на принципа на взаимоуважението ги отвяват много бързо!

Публикувано: 26 April 2011 - 01:56 PM
Публикувано: 26 April 2011 - 02:20 PM
azerbaijan, в 26 April 2011 - 01:56 PM, написа:
да целувам на м ............ и цветника и и в саксията дано
Публикувано: 26 April 2011 - 03:25 PM
azerbaijan, в 26 April 2011 - 01:16 PM, написа:
Ти имаш вроден талант на автор просто такава фантазия имаш,че трябва да пишеш книги.Това си е рекорд на ГИНЕС.
в 7 реда ти да изпишеш толкова много глупости
Публикувано: 26 April 2011 - 08:42 PM
Публикувано: 26 April 2011 - 10:49 PM
а по онова време имаше кучета които бяха легенди за овчарите
старите катеви кучета
главевите кучета от враненци
джандарските от кръстава
гриво на алио дренков
кучетата на белия от кръстава
кучетата на рефат от ходжовци
наще ляцевите кучета
кучетата на сариевата група от велинград
кучетата на голямия борец кемал цингарев
и всички останали

НИЕ СЕ РОДИХМЕ В ТАЗИ НОЩ КОГАТО РАЖДАШЕ ВЪЛЧИЦАТА СУТРИНТА ПОД РЕВ НА ЛЪВ НИ ДАДОХА ИМЕНА

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +