zhel, в 17 May 2011 - 09:25 PM, написа:
Стефан Попов - председател НКБОК, в 17 May 2011 - 08:16 AM, написа:
Полу-брата му по баща- Байрум, който е със съвсем обратна захапка, с явен и силно забележим отход бе купен от добричлии за три хиляди лева и всички заплождате на него. Е защо така избирателно бе джанъм?
Кучето Байрум купено от Балчев ,в последствие продадено в Добрич откакто е при нас не е участвало в изложба,няма екстериорна оценка,което не го допуска да участва в разплода,това от Правилника за развъждане.Секция Добрич работи с документи и В БРФК са заверени всички родословия на регионалната секция Добрич,ако намериш родословие на потомък на Байрум давам едно агне,защото никои от Добрич няма желание да запложда на него. По информация на собственика единствения желаещ да запложда на Байрум си бил ти Стефане.
За Гаро Гагауз,написах ,че е хубаво куче ,но не за изложба.Не ме интересува,кои колко класации му е направил,ти сам каза,че има отклонение.Извода оставам за вас.
Слагаш ми думи в устата, което е крайно некоректно и честно казано никога не съм очаквал това от теб! Прекратявам това безсмислено противостояние защото надушвам нещо много невярно. Ако толкова искаш да си изясниш неточностите мога веднага да ти отговоря в личен контакт.