Фотогалерия на БОК
Публикувано: 25 May 2011 - 07:26 AM
Малко снимки от предишната изложба в Гоце Делчев - Огняново 2011 ! Едно прекрасно куче от Гоцето. Кундьо син на Караман от Сютка, който купих от Албен и Ефти и подарих на Ицо Хунта! Караман почина на 11г. но Кундьо е жив и здрав и произвежда!

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 25 May 2011 - 07:33 AM
Отново Шара и Митко Барзата!!! Шара е изключително ръстова, анатомична и екстериорна кучка, която е в период на линеене и не е в най-добрата си визия но си остава знаково куче, което много пъти изми очите на породата!

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 25 May 2011 - 07:53 AM
NEYKO, в 23 May 2011 - 09:10 AM, написа:
siom, в 22 May 2011 - 05:20 PM, написа:
Хубава екскурзийка се получи днеска с Ефти.... 

"Патриот- това е нормалното ми агрегатно състояние!"-Николай Хайтов
Публикувано: 25 May 2011 - 08:15 AM
Син на Мечо Аян Дико наричан от зависниците "Моториста". Едно много типично средно на ръст / по моите критерии разбира се/ куче с много красиво лице! Ванката с него е един от много сериозните деятели на клуба и породата!!!!

Публикувано: 25 May 2011 - 08:28 AM
Тук съм аз с моя приятел Иво Вощански от Ветрен, койтозаедно с баща си Стоян Вощански са стожери на породата в нашия регион. Гаро победи в крайното класиране и на изложбата и в Гоцето!