Били, в 02 June 2011 - 08:00 PM, написа:
оти не покасжете некои като мечо дето го окрадохте от мусата ами само мелезе покажувате
Аз тогава бях полицай в Русия! Но добре знам че си го откраднахте вие и си е ваша вътрешна работа. На родата. Моите приятели са го купили от вас, пък сега ви сърби че сте предетели на събствените си роднини. Като СТЕ го предложили на Тошко Абаджиев за пари и Петьо Шарков и той са събрали парите, които сте им поискали и без пазарлък са ви го платили кой ви е крив? После вие сте изпили парите и ОЩЕ Не СТЕ изтрезняли, а ние заплодихме на него и ОЩЕ НЕ СМЕ спряли да вадим потомци, които вие от завист наричате мелези само заради това, че за десет години през които той е бил при вас не изкарахте нито едно кутре от МУРЛАТА и нямате капка от кръвта му. Що не разкажете как го пребихте закрлещен на кучка и след това отрепахте кучката та да няма никой негови потомци та на Мусата жена му го храни легнал цяла година. Що никъде не казахте че подарих зрял негов огромен син на Мусата от уважение към него и кучето беше живо до неотдавна горе на Трещеник. Много ви сърби ама ви е слаб кодурета. Вие не заслужавате да му праизнасяте името на това най-велико куче. Въпреки това обаче съм готов да ви подаря негов потомък каквито имам вече много! Само и само да ви направя добро нищо че не човечите. Аз съм много над тия неща и за мен не са важни хулите срещу мен а само ПОРОДАТА! Може много да ви е мъчно, но съм работил много и честно през годините, продължавам и не мисля да спирам и хората вече разбраха за какво става въпрос, та каквото и да лъжете по мой адрес то вече не лови дикиш! Аз даже много, много не ви се сърдя тъй като знам че сте новобранци и други, които се страхуват да се покажат ви тикат думи в устата и ако сте умни ще дойдете да се запознаете с мен да седнем да поговорим като българи и мъже пък да чуете и моята гледна точка. Защото тия дето ви бутат напред и ви тикат думи в устата също ги създадох аз и никой друг, но те далеч не са най-доброто ми издание!