Фотогалерия на БОК
Публикувано: 03 June 2011 - 06:56 PM
Laikata, в 03 June 2011 - 03:50 PM, написа:
ОЩЕ МАЛКО ПРИКАЗКИ И ЩЕ ЗАКЛЮЧА "ФОТОГАЛЕРИЯТА"!!!ТОВА Е ФОТОГАЛЕРИЯ!!!
То е ясно че ще я заключиш като виждаш повече от явно че доминираме над твойте мекерета и протежета! Все пак ти благодаря че толерирайки противниците на прогреса, НК БОК и респективно алтернативниците на БРФК и мои лични, показа всъщност какво ти е отношението към тия, които те смятаха 30 години за приятел. Заключвай ни айде! Срамота!

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 03 June 2011 - 08:16 PM
Стефан Попов - председател НКБОК, в 03 June 2011 - 06:56 PM, написа:
То е ясно че ще я заключиш като виждаш повече от явно че доминираме над твойте мекерета и протежета! Все пак ти благодаря че толерирайки противниците на прогреса, НК БОК и респективно алтернативниците на БРФК и мои лични, показа всъщност какво ти е отношението към тия, които те смятаха 30 години за приятел. Заключвай ни айде! Срамота!
Публикувано: 03 June 2011 - 10:28 PM
И какво,бе душко, като я заключиш...??? Няма пространство в нета и не можем да си направим нова галерия за всички които обичат българското???!!! Май много си си повярвал, а? Знаем за амбициите ти, дерзай!!!! В България станахте вече много душиците с болни амбиции! Дерзайте!!! Със здраве, айде!
Публикувано: 07 June 2011 - 06:58 AM
Хаджи Хунт Тичо Елит на Ефтим Стамболов! Също много сериозно куче със страхотен баща-Горан от Стефанели и Майка Меца от Ефти! Нашия го е окръцкал малко, но при него е така: или в атака или в батака!!!

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 07 June 2011 - 11:58 AM
nasrum, в 07 June 2011 - 09:40 AM, написа:
Много вярно! Наистина става все по-хубав и аз много се гордея с него въпреки че е на другаря Калеев! Сигурно го обичам повече от сейбиятга му!!!

Публикувано: 08 June 2011 - 08:33 AM
Тоя ме водиха да го видя наскоро ! Баше все още слаб но са го купили много изпосталял, обаче ми хареса излъчването му! Среден и малко над среден ръст - разбира се по моите критерии.

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +