Фотогалерия на БОК
Публикувано: 07 July 2011 - 07:14 PM
Антон Филипов, в 07 July 2011 - 07:04 PM, написа:
имало е среща в Грашево някой не знае ли нещо
Да кучето стефчо се е срещнал с един азиат след кратка схфатка стефчо си плюл на петите и даже в паниката объркал къде му е и къщата и влязал в друга къща

НИЕ СЕ РОДИХМЕ В ТАЗИ НОЩ КОГАТО РАЖДАШЕ ВЪЛЧИЦАТА СУТРИНТА ПОД РЕВ НА ЛЪВ НИ ДАДОХА ИМЕНА
Публикувано: 07 July 2011 - 07:44 PM
На всеки се случва и всекий си намира майстора
Гаранция в тази работа доколкото знам няма
утре знае ли човек как ще се обърне медала
за психика става въпрос , виждал съм такива дето бягат и като вече нямат накъде чудеса са правили

Влизам тук за да разбера подробности за породата и мероприятията който клубът провежда !
Публикувано: 07 July 2011 - 07:47 PM
Трак, в 07 July 2011 - 07:44 PM, написа:
за психика става въпрос , виждал съм такива дето бягат и като вече нямат накъде чудеса са правили 
А бе така е ама поне дасе е отсрамил да подържи 5-6 минути и дасе откаже тои нее издържал 1 минута и подпалил гумите

НИЕ СЕ РОДИХМЕ В ТАЗИ НОЩ КОГАТО РАЖДАШЕ ВЪЛЧИЦАТА СУТРИНТА ПОД РЕВ НА ЛЪВ НИ ДАДОХА ИМЕНА
Публикувано: 07 July 2011 - 07:57 PM
Евтим Стамболов, в 07 July 2011 - 07:47 PM, написа:
Трак, в 07 July 2011 - 07:44 PM, написа:
А бе така е ама поне дасе е отсрамил да подържи 5-6 минути и дасе откаже тои нее издържал 1 минута и подпалил гумите
Психика

Влизам тук за да разбера подробности за породата и мероприятията който клубът провежда !

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +