Фотогалерия на БОК
Публикувано: 07 July 2011 - 07:44 PM
На всеки се случва и всекий си намира майстора
Гаранция в тази работа доколкото знам няма
утре знае ли човек как ще се обърне медала
за психика става въпрос , виждал съм такива дето бягат и като вече нямат накъде чудеса са правили

Влизам тук за да разбера подробности за породата и мероприятията който клубът провежда !
Публикувано: 07 July 2011 - 07:47 PM
Трак, в 07 July 2011 - 07:44 PM, написа:
за психика става въпрос , виждал съм такива дето бягат и като вече нямат накъде чудеса са правили 
А бе така е ама поне дасе е отсрамил да подържи 5-6 минути и дасе откаже тои нее издържал 1 минута и подпалил гумите

НИЕ СЕ РОДИХМЕ В ТАЗИ НОЩ КОГАТО РАЖДАШЕ ВЪЛЧИЦАТА СУТРИНТА ПОД РЕВ НА ЛЪВ НИ ДАДОХА ИМЕНА
Публикувано: 07 July 2011 - 07:57 PM
Евтим Стамболов, в 07 July 2011 - 07:47 PM, написа:
Трак, в 07 July 2011 - 07:44 PM, написа:
А бе така е ама поне дасе е отсрамил да подържи 5-6 минути и дасе откаже тои нее издържал 1 минута и подпалил гумите
Психика

Влизам тук за да разбера подробности за породата и мероприятията който клубът провежда !
Публикувано: 07 July 2011 - 08:15 PM
Антон Филипов, в 07 July 2011 - 08:11 PM, написа:
ми като им е подобна психиката при Деан съм дал една кучка пусни си кокерката или болонката да се видят и ще ти се изясни братле
не си прав да сравняваш така кучетата от различните породи по еднакъв начин това исках да ти подскажа 
Ок дълга тема

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +