Цитат
Фотогалерия на БОК
Публикувано: 18 February 2008 - 10:49 PM
Цитат
Цитат
Коя е "правилната насока"? И как "работят" в момента хората, които обичат Коя порода?
Ти наистина имаш голям проблем,не ти ли стана яснао,че породата е една.
Още веднъж ще ти напиша,но този път с големи букви та да не дразниш повече.
Щом става въпрос за Българки кучета,значи е:БЪЛГАРСКО ОВЧАРСКО КУЧЕ.Съкратино БОК. :yahoo:
П.П Абе ти що не си отидеш у каракачания щом толкоз милееш за КК-то и да ни оставиш нас
Българите да си ги месим с каквото си знаем?Я ми кажи какво целиш с тези твой дразги,и тези ваши
КК-те от Адам и Ева ли се пръкнаха та са толкова чисти?Ако те питам назад сигоно на пра-пра дядо си
името не знаеш ама тук във форума на всяко гърне си похлюпак.Хубава манджа става с много подправки
та ние затуи си им добавяме от време на време по нещичко.Доволна ли си сега ,или още имаш сърбел? :podigravka:

Всеки вижда как изглеждаш,но малко чувстват какъв си...
Публикувано: 18 February 2008 - 11:11 PM
Цитат
Цитат
Публикувано: 18 February 2008 - 11:17 PM
Цитат
Името на тази порода ................. :blink:
Публикувано: 18 February 2008 - 11:20 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Публикувано: 18 February 2008 - 11:22 PM
Цитат
Сигурен съм , че не познаваш Марко и не си виждала кучетата му. Иначе нямаше да пишеш глупости! Желанието ти да се изявиш максимално води до грешки , но на младостта и е простено.
Фактите искат потвърждение от поне два източника. Всеки може да напише каквото му скимне.
Цитат
Това не може да ти го даде ;D ;D ;D
Цитат
Един единствен човек заплоди на санбернарката в този град!!И това е 86-година!!Поколение от тази връзка няма!!!Така,че кои кво иска да разправя и тръби аз съм слушал много истории от много хора ама това е друг въпрос.
Цитат
Още веднъж ще ти напиша,но този път с големи букви та да не дразниш повече.
Щом става въпрос за Българки кучета,значи е:БЪЛГАРСКО ОВЧАРСКО КУЧЕ.Съкратино БОК. :yahoo:
П.П Абе ти що не си отидеш у каракачания щом толкоз милееш за КК-то и да ни оставиш нас
Българите да си ги месим с каквото си знаем?Я ми кажи какво целиш с тези твой дразги,и тези ваши
КК-те от Адам и Ева ли се пръкнаха та са толкова чисти?Ако те питам назад сигоно на пра-пра дядо си
името не знаеш ама тук във форума на всяко гърне си похлюпак.Хубава манджа става с много подправки
та ние затуи си им добавяме от време на време по нещичко.Доволна ли си сега ,или още имаш сърбел? :podigravka:
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Ти постигни това което Попов постигна и тогава го критикувай не гледай мен аз може да си му кажа каквото искам ТИ НЕ СЪМ АЗ и никога няма да бъдеш.
Не е смешно,смешна си ти да знаеш :blink:ЕХ КОТЬО ;D ;D ;) ;) ;)
:yahoo:
Eдиномислието е постигнато.. "Приведена главица сабя не я сече".. както се казва.
пс. Нали знаеш.. Истината рано или късно излиза наяве. Дали ще съм аз, или някой друг, няма никакво значение.. За теб. B)
Цитат

Вълк вълка не хапе.
Публикувано: 18 February 2008 - 11:27 PM
Цитат
Цитат
:yahoo:
Публикувано: 18 February 2008 - 11:30 PM
Цитат
Цитат
;D
Прикачени файлове
-