Фотогалерия на БОК
Публикувано: 24 September 2011 - 09:18 AM
Стоян Вощански от НК БОК с едно от кутретата от Гаро Гагауз и Мая Аян Дико! Гордея се че отзад и по баща и по майка има мои кучета. Е разбира се че има и он Митковците от Балчик и от Динкята- Барзевой, разбира се и от Славейко и Ефти и др. стари радетели, но основата е от кучета с доказан и стар произход, с които сме работили през годините и тая кръв доминира и дава страхотни резултати!

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 24 September 2011 - 09:22 AM
Баща и син производители и баща и синове кутраци а с тях е техния приятел и съратник и мой сърдечен приятел направо син Стоян Илинов!

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 24 September 2011 - 09:28 AM
Тук съм на Куртово с моя приятел от почти 30г. Искрен Кунгьов! Овчар номер едно на държавата и неговия Шаро!!! Ония пишлегари Пернишките версификатори и българофоби и там се издъниха та момчето не ще да ги чуе и види. И него го завъртяха! Те нямат нито едно приятелство повече от 10 години, с което бият Аврам, който рядко достига цифрата 5.

Публикувано: 24 September 2011 - 08:41 PM
Стефан Попов - председател НКБОК, в 24 September 2011 - 07:18 AM, написа:
Стоян Вощански от НК БОК с едно от кутретата от Гаро Гагауз и Мая Аян Дико! Гордея се че отзад и по баща и по майка има мои кучета. Е разбира се че има и он Митковците от Балчик и от Динкята- Барзевой, разбира се и от Славейко и Ефти и др. стари радетели, но основата е от кучета с доказан и стар произход, с които сме работили през годините и тая кръв доминира и дава страхотни резултати!

..........,, Е разбира се че има и он Митковците от Балчик ,,......

,,САМО СЛАБИТЕ СЕ СТРЕМЯТ КЪМ ПОРЯДЪК . СИЛНИТЕ ВЛАДЕЯТ И ХАОСА ......... ,,
www.balchevbalkan.hit.bg
Публикувано: 25 September 2011 - 11:02 PM
Д.БАЛЧЕВ-БАЛКАН, в 24 September 2011 - 09:41 PM, написа:
Стефан Попов - председател НКБОК, в 24 September 2011 - 07:18 AM, написа:

..........,, Е разбира се че има и он Митковците от Балчик ,,......
Двама!!!

Публикувано: 25 September 2011 - 11:10 PM
Тази кучица се казва Шара Тонифил!!! Майка и е прочутата в недалечното минало Шара Сашпоп, която беше на Антон Филипов, а баща и е Къджабаклийския Караман! Днес сутринта в 5,30ч. се завърна от Силистра в родния край след пет шест годишно отсъствие и веднага показа чия щерка е !!!

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +