shift, в 30 September 2011 - 07:35 AM, написа:
Вили**, в 29 September 2011 - 09:07 PM, написа:
Добра вечер на всички приятели на овчарското куче и НК БОК
Азазел на 2г. и 10м. ми го продаде г-н Стефан Попов за 2 евра.
Син на всеизвестната Шара Дан Пей, която Стефан даде на Митко Барзата и не по-малко известният Амиго Аян Дико произведен от самия Митко Барзата.
Може малко да се скубе, но никога няма да те предаде.
На Азазел, Вили има повече доверие отколкото на много хора.
В Рила на почивка - Азазел Аян Дико и Вили .

ей пазете ги тея сан бернари като ги влачите по горите, да ги не изедът вълците. бая месо има по тия шишковци. само от провисналите джуки на тоя ще карат цял месец
Колежке, или колега (понеже сте аноним), ако имахте малко повече доблест щяхте да се обявите кой сте, от къде сте и какъв е вашият принос в нашето овчарско куче.
Кучето ми е виждано от най-добрите специалисти и познавачи в породата - стари овчари, развъдчици и съдии - единодушното мнение на всички е, че Азазел е изключително породен, типичен и максимално близък до старото излъчване на нашата порода.
В профил няма никакъв стоп.
Във фас главата му е прекрасна.
Единственно може би лисото на муцуната му е малко повече.
Пропорциите и движенията му са безкрайно правилни заради което ходи изключително леко и е страшно издържлив.
Всички любители на овчарското ни куче искат да заплодят на него, но аз за сега внимателно подбирам бъдещата булка.
Още повече, че генетиката му не трябва да се разхищава по разни безхаберници.
Бъдете здрава (здрав) . От сърце Ви желая да произведете куче равностойно, или по-добро от Азазел, да го назовете с името и приставката за произход, и да го покажете на любителите на овчарското куче във форума, а и на изложбите.