Фотогалерия на БОК
Публикувано: 05 October 2011 - 07:44 PM
Евтим Стамболов, в 04 October 2011 - 08:44 PM, написа:
xa xa xo kogato ba6tami mi vze parvoto ku4e bqh na 6 godinki tai 4e se izkazva6 nepodgotven. I dvamata znaem kakvi ku4eta ima6e na vremeto kato GLAVEVIT.NA SPIRO Zerivkinoto ku4e i dr
Публикувано: 05 October 2011 - 09:09 PM
Aleko Galiov, в 05 October 2011 - 07:44 PM, написа:
xa xa xo kogato ba6tami mi vze parvoto ku4e bqh na 6 godinki tai 4e se izkazva6 nepodgotven. I dvamata znaem kakvi ku4eta ima6e na vremeto kato GLAVEVIT.NA SPIRO Zerivkinoto ku4e i dr
Някои имаха и сега имат други си лъжат и сами си вярват че имат нещо въпросните хора и кучета които споменаваш вече ги няма и няма и даги има

НИЕ СЕ РОДИХМЕ В ТАЗИ НОЩ КОГАТО РАЖДАШЕ ВЪЛЧИЦАТА СУТРИНТА ПОД РЕВ НА ЛЪВ НИ ДАДОХА ИМЕНА
Публикувано: 06 October 2011 - 04:19 PM
Пращам ви 2 снимки на малкия Йорго :)
Поздрави Зорница!
Публикувано: 06 October 2011 - 07:12 PM
kaleata78, в 02 October 2011 - 08:32 PM, написа:
Дидо Георгиев, в 02 October 2011 - 07:25 PM, написа:
kaleata78, в 02 October 2011 - 07:14 PM, написа:
Дидо Георгиев, в 30 September 2011 - 07:05 PM, написа:
предварително ви благодаря за отговора ви!!!
КОЛЕГА ДОБЪР ВЕЧЕР! ИЗВИНЯВАМ СЕ,ЧЕ СЕ НАМЕСВАМ НЕКАНЕН В РАЗГОВОРА,НО МОГА ДА ОБЯСНЯ ЗА ВЪПРОСНИЯ АМИГО
НАПЪЛНО НОРМАЛНО И ПРИЛИЧНО КУЧЕ, С ХАРАКТЕР ПРОИЗВЕДЕНО ОТ МОЯ ПРИЯТЕЛ БАРЗАТА .НЕГОВИТЕ СИНОВЕ И ДЪЩЕРИ СЪЩО С ХАРАКТЕР ПРИСЪЩ ЗА НАШЕТО ОВЧАРСКО КУЧЕ......
мерси колега
В интерес на истината М,Барзата си купува бащата на Амиго от Е,Стаболов кучето се казва АЯН лично поизведен от г,Стамболов
Как да го не е яд човек?!!! На Амиго майка му Марто Тичо Елит е родена у дома! Бащата на баща му Мечо Тичо Елит също е роден тази клетка в двора ми! Тоест 75 % от кръвта му е от предци от мен! Итова съвсем съзнателно се пропуска особенно ако кучето е добро какъвто несъмнено е Амиго Аян Дико!!! Виж ако е мелез санбернар, азиатец, кангал кавказ или бог знае още какво с радост ми го преписват. Срамна работа защото повечето гледат от кръвта, която съм съхранил и развивал през годините. На някой може да му е много криво, но неможе и крачка да направи без тая кръв! За да съм докрай честен в Амиго има една баба тоест 25 процента от кръвта му, която беше черна с бели не дълги чорапи, която си е на Ефти -старата Тара. Кучката беше и здрава и хубава и биткаджийка! Останалите седемдесет и пет са от мен тоест Шабан, който купих от бай Спас Варджията от Костенец мойта любима Марта, на която той е точно копие. От тяхната връзка се роди Младата Марта Тичо Елит, която Митко Барзата заплоди на Аян от Ефти - син на Мечо Тичо Елит и Тара и се роди прекрасния Амиго. Има тук таме някои, които не го харесват, но повечето истински ценители и разбирачи много го ценят!

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 06 October 2011 - 07:29 PM
Aleko Galiov, в 05 October 2011 - 08:44 PM, написа:
Алеко, тия спорове са безсмислени! Знаеш колко много те ценя за това, което направи за породата особенно последните години и че не избра лесния път като други, които изневериха на собствените си приказки. Нещо повече! Изневериха на собствения си произход. Ние с теб ще продължаваме да предпочитаме българското пък било то мюсулманско или християнско!!! Разбира се с нужното уважение към колегите от бившия Съветски Съюз, Турция, Македония, Сърбия и др. даржави със сродни породи. Просто ти си твърде зрял и интелигентен за възрастта си и на някой ако не му харесва проблема си е само негов!

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 06 October 2011 - 07:40 PM
Стефан Попов - председател НКБОК, в 06 October 2011 - 07:29 PM, написа:
Нещо повече! Изневериха на собствения си произход
надявам се това не значи бате Стефане че като не го влече някои БОК тои е по малко българин,или обратното?!
не мисля че ти,интелигентен и разумен човек слагаш такова тъждество но все пак да попитам
пп приятно ме изненада и с едно записване,желая успех наи искренно
Публикувано: 06 October 2011 - 09:22 PM
Стефан Попов - председател НКБОК, в 06 October 2011 - 07:29 PM, написа:
Алеко, тия спорове са безсмислени! Знаеш колко много те ценя за това, което направи за породата особенно последните години и че не избра лесния път като други, които изневериха на собствените си приказки. Нещо повече! Изневериха на собствения си произход. Ние с теб ще продължаваме да предпочитаме българското пък било то мюсулманско или християнско!!! Разбира се с нужното уважение към колегите от бившия Съветски Съюз, Турция, Македония, Сърбия и др. даржави със сродни породи. Просто ти си твърде зрял и интелигентен за възрастта си и на някой ако не му харесва проблема си е само негов!
тия някои за които индиректно говориш през годините много направиха за теб или си забравил
Публикувано: 07 October 2011 - 12:03 AM
Евтим Стамболов, в 06 October 2011 - 10:17 PM, написа:
.ne zabravqi ot kade ti sa p1rvite ku4eta.4ovek ne trqbva da zabravq ot kade e tragnal

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +