Фотогалерия на БОК
Публикувано: 19 February 2008 - 09:27 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Ти постигни това което Попов постигна и тогава го критикувай
;D
Екстра съм си. :wub: В работна форма, момент на отпуснато състояние.. ;D
Ми екстра си е момичето

"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее едиствено с наша помощ" Джералд Даръл
Публикувано: 19 February 2008 - 09:34 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Ти постигни това което Попов постигна и тогава го критикувай
;D
Екстра съм си. :wub: В работна форма, момент на отпуснато състояние.. ;D
Ми екстра си е момичето
Ми всичко си има

"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее едиствено с наша помощ" Джералд Даръл
Публикувано: 19 February 2008 - 10:07 PM
Цитат
Цитат
Що ми изтрихте постовете???
Кво толкова съм питал или казал?? :-
Кой постове са изтрити Ване Банско?
Лайката, ролята на модератора не е да трие постове за да спасява някое свое приятелче, когато го уличат в поредна лъжа.
НЕ ПЛЮЙ ПО ХОРАТА И НЯМА ДА ТЕ ТРИЯТ!!!

http://www.karakacha...forum/index.php
"All truth passes through three stages.
First, it is ridiculed.
Second, it is violently opposed.
Third, it is accepted as self-evident"
Arthur Schopenhauer /1788-1860/
Публикувано: 19 February 2008 - 10:15 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Малко си в грешка тука хората,които обичат тази порода работят в момента в правилната насока!!!
Коя е "правилната насока"? И как "работят" в момента хората, които обичат Коя порода?
Здравейте Г-жо Матева. Ще се опитам да ви отговоря от името на vane bansko, понеже съм от този район. През 1986 г. в Банско е заплодена самбернарката на име Зелда от овчарско куче. От тази връзка произлизат първите мелези в района. През следващите години интереса е огромен към огромнити самбернизирани екземпляри, което води до големия интерес към тях. Кучкари от всички краища на страната и от съседна Гърция купуват таки кучета, като топъл хляб, стига се дотам, че се записват за кутрета. Така тези мелези се разпространяват на всякъде. Овчарите отчитат грешката, както пише в статията си Г-н Попов и към 93- 94г. всички кучета са изчистени "ПРОДАДЕНИ". Поради горчивия опит до днес такива експерименти не се правят. Това според Вас не е ли "Правилната Насока". А в същото време експериментите продължават и ДНЕС на много места по страната включително и във вашия регион, както Вие казвате. Не мислите ли, че с ваште изказвания засягате много съвестни кучкари. А породата, който както иска така ще я нарича. Аз на мойте и викам "КОШТЕРИЕРИ"- схващаш ли. И как сте толкова запозната с положението в нашия регион, че аз май съм изостанал :'( Ако твоите атаки са насочени към предстоящата изложба в Банско, която е на БОК давай, но ако е към кучкарите не си коректна. И първо си провери твойте кучета кави са, виж дали работиш в правилната насока пък тогава говори за другите. И ние можем да хапеме ;D ;D ;D
Лайката,
ей това по-горе, изписано от твоето приятелче Попов е дебелоока лъжа.
Два пъти триеш моят коментар, което ме навява на мисълта, че подкрепяш лъжите на Попов? Жалко.

First, it is ridiculed.
Публикувано: 19 February 2008 - 10:20 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Що ми изтрихте постовете???
Кой постове са изтрити Ване Банско?
Лайката, ролята на модератора не е да трие постове за да спасява някое свое приятелче, когато го уличат в поредна лъжа.
НЕ ПЛЮЙ ПО ХОРАТА И НЯМА ДА ТЕ ТРИЯТ!!!
Лайка къде видя плюене?
В това че нарекох лъжите - ЛЪЖИ?
Поздравления! B)

First, it is ridiculed.
Публикувано: 19 February 2008 - 10:28 PM
Лайка къде видя плюене?
[/quote]
Темата не ти е личната ми поща да пишеш, каквото ти дойде на акъла.Или си мислиш,че не знам?
Пиши за кучетата и никой няма да те трие.
[/quote]
Темата не ти е личната ми поща да пишеш, каквото ти дойде на акъла.Или си мислиш,че не знам?
Пиши за кучетата и никой няма да те трие.

ХУКНАЛ ДЖОНИ НАШ ДА ПИТА,КАК ДА СВИКНЕ СЪС ТРУДА,
НО СЕ СПЪНАЛ И ПОЛИТНАЛ,ЗЪРНАЛ МРАВКАТА В ПРАХА.