1000лв. на този, който сподели какво се е случило с Къджабаклийския Караман! Имайте предвид че оня пияница се е изтървал веднъж буфкан пред хората и аз знам, но ми трябва още един човек да потвърди делото Монтанско!
Снимка (и)
Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Стефан Попов - председател НКБОК, в 25 November 2011 - 07:49 PM, написа:
А тази е 68 кг. Арена Ицо Тичо Елит!!! Прекрасна кучка и производителка на едни от най-добрите овчарски кучета в последно време. Приплодите и са с ръст, анатомия, есктериор и характер като нея самата!
V.Lyubenov, в 26 November 2011 - 06:50 PM, написа:
А тази е 68 кг. Арена Ицо Тичо Елит!!! Прекрасна кучка и производителка на едни от най-добрите овчарски кучета в последно време. Приплодите и са с ръст, анатомия, есктериор и характер като нея самата!
Антон Филипов, в 27 November 2011 - 04:51 PM, написа:
V.Lyubenov, в 26 November 2011 - 06:50 PM, написа:
Не мога да се начудя на нещо - бе хубавки кученца показвате , ама защо така все им държите опашките, на Азко опашката все е вирната нагоре, винаги готов както се казва ?!
И пак Азазел :
"Хората са зомбирани с познанието, че тиквите растат по дърветата ."