Фотогалерия на БОК
Публикувано: 28 January 2012 - 03:09 PM

,,САМО СЛАБИТЕ СЕ СТРЕМЯТ КЪМ ПОРЯДЪК . СИЛНИТЕ ВЛАДЕЯТ И ХАОСА ......... ,,
www.balchevbalkan.hit.bg
Публикувано: 28 January 2012 - 03:19 PM
Д.БАЛЧЕВ-БАЛКАН, в 28 January 2012 - 03:09 PM, написа:

Мите прати ми на лични телефона че съм го изгубил в Пазарджик на изложбата говорихме за пролета да ти се обадя

Публикувано: 28 January 2012 - 03:31 PM
palikara, в 28 January 2012 - 02:26 PM, написа:
никой не говори за 80 кг мутанти .А за това какви са били кучетата преди време. Защото много от вас се тупат по гърдите аз съм от малък сред такива кучета аз това аз онова но в момента какво има НИЩО младите любители за какъвто се считам и аз имаме правото да обвиним именно вас за това състояние на така или иначе скъпата ни порода но не го правим.Mен също ме боли когато видя мутант който се представя за БОК навсякъде а го е страх от сянката му !!
Публикувано: 28 January 2012 - 04:33 PM
Спас ЛАзаров, в 28 January 2012 - 03:31 PM, написа:
palikara, в 28 January 2012 - 02:26 PM, написа:
никой не говори за 80 кг мутанти .А за това какви са били кучетата преди време. Защото много от вас се тупат по гърдите аз съм от малък сред такива кучета аз това аз онова но в момента какво има НИЩО младите любители за какъвто се считам и аз имаме правото да обвиним именно вас за това състояние на така или иначе скъпата ни порода но не го правим.Mен също ме боли когато видя мутант който се представя за БОК навсякъде а го е страх от сянката му !!
попитай батко ти Стефан той ги разбира най добре а и почти всичко в България е все негова кръв така че там търси отговори те

Публикувано: 28 January 2012 - 04:48 PM
palikara, в 28 January 2012 - 03:53 PM, написа:
Така е нямам си на идея съдя само по приказките на хората за съжаление! И няма да знам заради такива като теб които вероятно са направили така известния на всички факт със смесването на Кръвта а след това са оставили работата ос...а

Публикувано: 28 January 2012 - 05:00 PM
1-аматьори ,които са влюбени в кучето си,не виждащи нищо друго освен него

2-харесващи ,,лайновози,, по 100кила

3-Бойци,независимо колко породи участват в селекцията

4-всичко що е ,,дърта,, мастия е КК

5-неориентирани за кой клон да се хванат КК или БОК

6-познаващи ,,породата,, но им е умръзнало от тъпотии

7-тия коити си я харесват такава каквато е била през последните 70г. без много набухватели

и всички останали които съм пропуснал

..................Аз ,съм за тия /от снимките/!!!!, независимо как им казват,независимо на кой са,на всеки ще стисна ръката ,който има за цел да го запази такова ,кавото трябва да остане за поколенията ни

,,САМО СЛАБИТЕ СЕ СТРЕМЯТ КЪМ ПОРЯДЪК . СИЛНИТЕ ВЛАДЕЯТ И ХАОСА ......... ,,
www.balchevbalkan.hit.bg
Публикувано: 28 January 2012 - 05:26 PM
Спас ЛАзаров, в 28 January 2012 - 04:48 PM, написа:
Така е нямам си на идея съдя само по приказките на хората за съжаление! И няма да знам заради такива като теб които вероятно са направили така известния на всички факт със смесването на Кръвта а след това са оставили работата ос...а

Не обиждай моя приятел Паликара , къто не го познаваш! По добре се вслушай в неговите съвети!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Човека е много на ясно и е безумно да му говориш ".....със смесването на Кръвта........." дрън дрън. Преди да кажеж нещо по добре се огледай , помисли и тогава се ИЗКАЗВАЙ Лазаров!!!!!!!!!!!!!.............................................................Мале, мале , ако на човек му трябва комедиен сериал, по добре да влезе тук и да се посмее

Публикувано: 28 January 2012 - 05:37 PM
paolito, в 28 January 2012 - 05:26 PM, написа:

Не обиждай моя приятел Паликара , къто не го познаваш! По добре се вслушай в неговите съвети!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Човека е много на ясно и е безумно да му говориш ".....със смесването на Кръвта........." дрън дрън. Преди да кажеж нещо по добре се огледай , помисли и тогава се ИЗКАЗВАЙ Лазаров!!!!!!!!!!!!!.............................................................Мале, мале , ако на човек му трябва комедиен сериал, по добре да влезе тук и да се посмее

Публикувано: 28 January 2012 - 05:53 PM
Спас ЛАзаров, в 28 January 2012 - 05:37 PM, написа:

Казвам се Павел . Има ли нужда да ти казвам от къде съм Спасчо! Прави каквото трябва пък да става къквото ще...........Изобщо не се слушвай в мойте съвети-прав си нема кво! Айде УСПЕХ!
Публикувано: 28 January 2012 - 05:56 PM
paolito, в 28 January 2012 - 05:53 PM, написа:
Спас ЛАзаров, в 28 January 2012 - 05:37 PM, написа:

Казвам се Павел . Има ли нужда да ти казвам от къде съм Спасчо! Прави каквото трябва пък да става къквото ще...........Изобщо не се слушвай в мойте съвети-прав си нема кво! Айде УСПЕХ!
А , що се отнася за снимките от по горния пост , те наистина са на Божидар , за което аз му благодаря , защото са страхотни!!!!!!!!!!!!!!!

Публикувано: 28 January 2012 - 06:42 PM
paolito, в 28 January 2012 - 06:17 PM, написа:

Много хубава стока, преди 3 год подарих на баща ми 2 агнета , мъжко и женско и един три годишен овен от този сой! Купех ги от бай Кольо Шарков от Овчеполци! Свалям му шапка на него, на Велко и на всички овчеполчанци за овцете и овчарските кучета , които въдят!

Публикувано: 28 January 2012 - 06:59 PM
NEYKO, в 28 January 2012 - 06:42 PM, написа:
paolito, в 28 January 2012 - 06:17 PM, написа:

Много хубава стока, преди 3 год подарих на баща ми 2 агнета , мъжко и женско и един три годишен овен от този сой! Купех ги от бай Кольо Шарков от Овчеполци! Свалям му шапка на него, на Велко и на всички овчеполчанци за овцете и овчарските кучета , които въдят!

Благодаря колега, гледа ме си ги с мерак-стар домазлък.