TitanNira, в 03 February 2012 - 08:47 PM, написа:
Фотогалерия на БОК
Публикувано: 05 February 2012 - 11:54 AM
vano, в 01 February 2012 - 04:58 PM, написа:
Д.БАЛЧЕВ-БАЛКАН, в 01 February 2012 - 02:34 PM, написа:
Не, ние не сме неоправни, много сме си оправни, но ако става дума за далаверка нещо, да прекараме някой и т.н. Ако става дума за работа, особено в екип, не ни търси. Виж да даваме акъл, равни нямаме.
Имаме три прекрасни породи кучета, но правим всичко възможно да ги загубим. И защо, защото не можем да си надвием на ината и не искаме да си признаем грешките, да ги отстраним и да започнем работа в името на кучето, а не не някакви лични интереси и задоволяване на манията си за величие.
Така ги виждам аз нещата.
Публикувано: 05 February 2012 - 06:41 PM
Спас ЛАзаров, в 02 February 2012 - 06:06 PM, написа:
siom, в 02 February 2012 - 05:06 PM, написа:
Спас ЛАзаров, в 31 January 2012 - 06:32 AM, написа:
siom, в 30 January 2012 - 11:03 PM, написа:
За колеги малко трудно...Защо само по коледа ??? Само тогава ли ги множите кучетата си???Не беше ли това цената във вашата организация???? Не пали хондата веднага ...
Смешник
Когато се срещнем ще разберем кой какво

"Патриот- това е нормалното ми агрегатно състояние!"-Николай Хайтов
Публикувано: 05 February 2012 - 07:20 PM
siom, в 05 February 2012 - 06:41 PM, написа:
Спас ЛАзаров, в 02 February 2012 - 06:06 PM, написа:
siom, в 02 February 2012 - 05:06 PM, написа:
Спас ЛАзаров, в 31 January 2012 - 06:32 AM, написа:
siom, в 30 January 2012 - 11:03 PM, написа:
За колеги малко трудно...Защо само по коледа ??? Само тогава ли ги множите кучетата си???Не беше ли това цената във вашата организация???? Не пали хондата веднага ...
Смешник
Когато се срещнем ще разберем кой какво
Публикувано: 06 February 2012 - 01:00 PM
Като го взех имах чувството - че е болно все нещо странно бръмчеше, после се оказа, че така си ръмжало. Подложих го на цялостен преглед дето викат от А до Я. Направихме му програма ваксини, външно, вътрешно обезпаразитяване - хранене и т.н. Направиха му страхотна къща , изолирана, тапицирана, с навес - но приятеля не я "отрази". Много му се сърдех - толкова труд и време, хайде то парите си летят - ама то си е серизна постройка с предверие и т.н. пък тапицирана, да е меко да му е топло - всички глезотии дето ги бях виждала ги направихме - той нашия само ме гледаше с един поглед и въобще не я поогледа. Нищо решихме, че рано или късно ще реши да я посети. Първото нещо беше да разглоби чинийките с водата и храна и искрено да се забавлява с тях. Минахме на подръчни средства за хранене, защото ако останат празни се започва същото хулиганско действие върху тях.
Пуснахме като малък да си поиграе и се оказа голямааааа беля - и се принудихме като идват гости или на съседите гъските като минават да не ги отново рапердушинич, че вече пари да плащам за стока няма. Но нашия скъса две стоманени въжета - никой не ми вярваше ама си е така - показахме ги са "професорите" и им казах ами застани зад оградата и да видим колко ще издържи въжето - няма смели мъже вече - жалко няма
Но затова пък вечерно време има пълната свобода да прави каквото и както реши. Трудно ми е с къпането защото тази козина няма как да я намокриш и по скоро аз става цялата мокра, но и аз съм упорита - без баня няма в къщи хахаха. Ама какво да кажа обичаме си го.
Ето го и него
Публикувано: 06 February 2012 - 01:01 PM
Като го взех имах чувството - че е болно все нещо странно бръмчеше, после се оказа, че така си ръмжало. Подложих го на цялостен преглед дето викат от А до Я. Направихме му програма ваксини, външно, вътрешно обезпаразитяване - хранене и т.н. Направиха му страхотна къща , изолирана, тапицирана, с навес - но приятеля не я "отрази". Много му се сърдех - толкова труд и време, хайде то парите си летят - ама то си е серизна постройка с предверие и т.н. пък тапицирана, да е меко да му е топло - всички глезотии дето ги бях виждала ги направихме - той нашия само ме гледаше с един поглед и въобще не я поогледа. Нищо решихме, че рано или късно ще реши да я посети. Първото нещо беше да разглоби чинийките с водата и храна и искрено да се забавлява с тях. Минахме на подръчни средства за хранене, защото ако останат празни се започва същото хулиганско действие върху тях.
Пуснахме като малък да си поиграе и се оказа голямааааа беля - и се принудихме като идват гости или на съседите гъските като минават да не ги отново рапердушинич, че вече пари да плащам за стока няма. Но нашия скъса две стоманени въжета - никой не ми вярваше ама си е така - показахме ги са "професорите" и им казах ами застани зад оградата и да видим колко ще издържи въжето - няма смели мъже вече - жалко няма
Но затова пък вечерно време има пълната свобода да прави каквото и както реши. Трудно ми е с къпането защото тази козина няма как да я намокриш и по скоро аз става цялата мокра, но и аз съм упорита - без баня няма в къщи хахаха. Ама какво да кажа обичаме си го.
Ето го и него
Публикувано: 06 February 2012 - 01:41 PM
Zin, в 06 February 2012 - 11:01 AM, написа:
Ето го и него
...............Здравей, може ли да видим родословието на Тоя ,,Хун,,

,,САМО СЛАБИТЕ СЕ СТРЕМЯТ КЪМ ПОРЯДЪК . СИЛНИТЕ ВЛАДЕЯТ И ХАОСА ......... ,,
www.balchevbalkan.hit.bg

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +