Фотогалерия на БОК
Публикувано: 12 February 2012 - 02:13 PM
siom, в 12 February 2012 - 01:16 PM, написа:
Добри мелези ще излязат женски БОК С КАРАКАЧАНЕЦ
.....Ами колега снимах ги заради родословията които ще трябва да издавам
,че от сега са разпродадени.... 
ти не се надценявай толкова, какво ще издаваш, кой бе ти ,там само една мож да издава родословия по вашия край ,ако не знаеш коя иди на устието на една голяма река ,преди ВАРНА и потърси прошка
Публикувано: 12 February 2012 - 02:59 PM

"Патриот- това е нормалното ми агрегатно състояние!"-Николай Хайтов
Публикувано: 12 February 2012 - 07:16 PM

Влизам тук за да разбера подробности за породата и мероприятията който клубът провежда !
Публикувано: 12 February 2012 - 10:06 PM
siom, в 09 February 2012 - 08:28 PM, написа:
Не знам дали има смисъл вече от коне.... 
Страхотна снимка! Пони и Нюфаундленд

Днес някой седи на сянка, защото преди много време някой друг....... е посадил дърво.
http://www.nuadarits.net
Публикувано: 13 February 2012 - 12:25 AM
Здравейте
съфоромници, прегледах всичките 822 страници и видях много хубави кучета, също така видях че има хора които познават добре породата, за това и решиих да покажа кучетата на баща ми и да поискам коментар от вас. Виждам че главно се обсъждат кучета от Разлог, Банско, София, Пелевен и т.н., никъде по форумите не съм виждал кучета от моя град - Петрич
(ако се сещате за този града)
. Тук също има хубави кучета, но явно никои не ги води по изложби
Публикувано: 13 February 2012 - 01:16 AM
boreto, в 12 February 2012 - 10:25 PM, написа:
Здравейте
съфоромници, прегледах всичките 822 страници и видях много хубави кучета, също така видях че има хора които познават добре породата, за това и решиих да покажа кучетата на баща ми и да поискам коментар от вас. Виждам че главно се обсъждат кучета от Разлог, Банско, София, Пелевен и т.н., никъде по форумите не съм виждал кучета от моя град - Петрич
(ако се сещате за този града)
. Тук също има хубави кучета, но явно никои не ги води по изложби 
В село Кулата има един овчарник,позаинтересувай се ....Лично аз видях там много добри кучета .....Миналото лято обикалях около Петрич но нищо качествено не видях с изключение на Кресненското дефиле там има един автохтонен развъдник за производството на качествени аборигени .....

"Патриот- това е нормалното ми агрегатно състояние!"-Николай Хайтов

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +