Фотогалерия на БОК
Публикувано: 20 February 2012 - 03:46 AM
[quote name='Дидо Георгиев' date='19 February 2012 - 10:13 PM' timestamp='1329682434' post='1023861']
Нещо имаш бате Стефко лични проблеми
[/quot Само във форума и при приказливците. Реалността нали знаеш че е друга! Скучни са ми тия. Много! Години наред съм им помагал с всичко, което мога и още не са се издължили ама помнят само каквото им трябва. Жалко че съм им дал толкова много от себе си и на доста неща съм ги научил. Много съм близък с хора около тях иначе бих ги турил много лесно на място, но не са ми на нивото нито като кучкари, нито в кинологията, нито в нищо. Сега ги е яд че ги игнорирам ама такъв е живота. Сами си го изпросиха.
Нещо имаш бате Стефко лични проблеми
[/quot Само във форума и при приказливците. Реалността нали знаеш че е друга! Скучни са ми тия. Много! Години наред съм им помагал с всичко, което мога и още не са се издължили ама помнят само каквото им трябва. Жалко че съм им дал толкова много от себе си и на доста неща съм ги научил. Много съм близък с хора около тях иначе бих ги турил много лесно на място, но не са ми на нивото нито като кучкари, нито в кинологията, нито в нищо. Сега ги е яд че ги игнорирам ама такъв е живота. Сами си го изпросиха.

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 21 February 2012 - 10:17 PM
aborigen, в 21 February 2012 - 07:51 PM, написа:
Човек е обръщение и към мъж и към жена , така също и куче- пес или кучка!!!!! В крйна сметка КУЧКАТА МНОГО МИ ХАРЕСВА! Браво !
Публикувано: 22 February 2012 - 10:35 AM
......не е задължително да участвам на всяка изложба,пък и кога съм бил сред Шампионите
едно от нещата ,които научих от другаря Попов е; ,,......не винаги най добрият е победител,,

,,САМО СЛАБИТЕ СЕ СТРЕМЯТ КЪМ ПОРЯДЪК . СИЛНИТЕ ВЛАДЕЯТ И ХАОСА ......... ,,
www.balchevbalkan.hit.bg

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +