Фотогалерия на БОК
Публикувано: 25 February 2012 - 07:19 AM
Тая кучка я открих вчера в софийските села, но произхода и е от Странджа! По-точно баща и. Много ми хареса имайки предвид личния ми интерес към тази окраска!

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 25 February 2012 - 07:24 AM
Честно казано не успях съвсем добре да я снимам, тъй като е доста динамична, а и с характер. Но аз харесвам сериозните кучета и това че е отличен пазач само ми импонира!

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 25 February 2012 - 07:46 AM
Още един червен "кхмер". Е много си падам по такива. Тоя върви ръстов а е само на 7... месеца! Производител Алеко Гальов от Велинградско собственик Стоян Илинов по известен като МУЗИКАНТА! Стоян направи даста як отбор, който ще опитам да покажа!

Публикувано: 25 February 2012 - 07:52 AM
Моя син Димитър със своето производство Меца Аида Тичо Елит, която е сестра на неговия червен "кхмер" Мечо и е дори по-добра от преккрасния си червен брат! Собственик - разбира се Стоян Илинов България!