Фотогалерия на БОК
Публикувано: 26 February 2012 - 09:20 AM
При сем. Вощански обаче всичко трябва да е най-добро и кучетата и конете! Това е най-известния и красив тежковоз с много победи на ринга и без загуба! Сега само запложда! Мемфис!

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 26 February 2012 - 09:41 AM
А това е Войно Вълчев Тичо Елит със своя стопанин Иво Вощански син на Стоянчо! Много злобен още от кутре, побойник и само на година и половина вече е 61кг. Знам че много ме критикуват за това че меря килата, но съветвам всички да го правят, защото това е основен критерий за анатомично развитие. Така всички водещи породи от водещи държави си оправиха нещата. На заден план младата дъщеричка на Гаро!

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 26 February 2012 - 09:55 AM
Ще изпояде народа тоя дзвер! Добре че го подарих на Иво та се "оттървах" от него. Скоро почва да запложда защото освен че е много хубав се доказа и като характер!

Публикувано: 26 February 2012 - 10:00 AM
Публикувано: 26 February 2012 - 10:14 AM
Мечо го бях подарил на велинградчани и те на половин година го махнаха че не върви, а вижте го на година и половина. Беше един никакъв верно, а стана фантастично куче! Баща му е Мечо Аян Дико а майка му е всеизвестната Шара Данпей, по известна с многото разочерования, които нанесе на млади години на канкурентките си! Поостаря но ще се опитаме да я окучим с Митко Барзата поне още веднъж.

Публикувано: 26 February 2012 - 10:21 AM
А това е Куна на сем. Вощански. Куна е на 10 месеца и върви по Беловския Мурад! Много я харесвам. Не е много едра, но е пропорционална, облечена и много породна и красива кучка!!! Ще я видим по-нататък.

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +