Цитат
И едно хубаво ТКЗСарско куче:
Язък за претенциите !!! Никой не позна легендата Караман Кьор. А доста хора та дори и от алтернативите на НК БОК гледат приплоди, които съм им осигурил безплатно от Кьоравия Караман!!! Безплатен е и подоръка на тази снимка, та да имат от мен не само кръвта, но и визията на пробанда, който постави началото на много и качествени приплоди. На тази снимка е преди да изчезне - сляп, стар и вече доста паднал, но се вижда че е по-гол и много як. Доста негови деца има навсякъде и при неблагодарния Аврам и при Динко и при бая други дето се таят като бълхи в гащи. Седефчевите също кесаха покрай него като лисица по коч! Нали на една изложба в София побара и "легендата Китан" и " легендата Горан" и двамината заедно се наакаха. Голямо квичане, голямо осиране беше макар някои мастити радетели да са позабравили тоя факт. Е има и такива, които помнят. По- важното е че кучето беше много сексуално и остави много приплоди с чиста кръв и всички с характер и виталност. Негови деца и внуци има в Банско, в Разлог, във Варна, в Силистра, в Добрич, в Пазарджик, във Велинград, във Видин, във Враца и Монтана, в Бургас и Ямбол, в Пловдив и Съединение. Кръвта на това велико куче покрива почти цялата карта на България, а това означава че доста съм поработил и съм го развил като баща. Сега неговата кръв РАБОТИ и в София и Търново. Ееееех не знам защо толкова ме нападат някои драскачи във форума като и те гледат кръв, която им дадох даром. Явно обаче тия, които си купуват кутрета са по-благодарни и по-надеждни от готованковците! Да са живи и здрави и едните и другите пък по-нататък ще работим само с който е възможно да се работи!!! Поздрави на всички, които гледат честно кръвта на това автентично и легендарно куче.