Цитат
Цитат
яно ми е ,а на теб ясно ли ти е,че Българина не е мелез? а къде е Шарка?
А ти откъде знаеш че не е ;DШарка е там където трябва ;Dето я ;D
И твойта Шарка му е дъщеря на Кьоравия Караман и полу сестра по баща на Българина. А на майка и бащата, също е роден при мен- Мечо Тичо Елит известен като Сашопопчевия Мечо. Кардам - бащата на Калоян го открадна кутре Иван полицая и го препрати на Динко в Разлог, но и той е от две мои кучета и кръв която развивах с години заедно с най-добрия приятел от детството си Пецата Руски. Естествено това сега не се признава и се правят версификации, но нали знаеш, че ние по-старите знаем за какво става въпрос. Въобще при Динко ако има нещо съвсем чисто то то е по моите кучета, които родиха и правиха сумати кутраци при него, ако той се таи като буба в гащи по тоя въпрос и няма доблест като мъж да си признае. А ако искате да разберете какво стана с иначе прекрасните кучета на баща му питайте Симеон Янакиев той най-добре ги знае и ще ви отговори дали остана поне нещичко чисто от тях. Всичко се омелези и разсипа и то не от друг, а от самия Динко. И той сега има очи да пише за мелези и за чисти във форума. Точно както е казано крадеца вика дръжте крадеца. Гледа кръв от мен, от Чилика, от Славейко и от кой ли не, но колкото и да рипа, бащината си кръв я изгуби нацяло и то само защото я омелези и разпродаде самия той!