Фотогалерия на БОК
Публикувано: 01 May 2012 - 01:24 PM

Много Ви моля, Вие имате изключително голям опит с тези кучета и искам да зная дали кучето правилно и пълноценно се развива.
Не меря височината по обясними причини - много е трудно да се премери обективно в този момент височината - но измерих най-тънката част на прената лапа - Подкитка (метакарпус) /10/ там е 20 см, шията /15/ е 60 см.

Сега е малко на диета, че беше станал над 70 кг и сега е както се вижда на снимките малко по-втален и на мен лично по-ми харесва.
Моля ако някой разполага с някакви топогравски измервания да ми каже, ако не тук на лични. Предварително благодаря.
Публикувано: 01 May 2012 - 05:25 PM
Евтим Стамболов, в 01 May 2012 - 11:56 AM, написа:
Е, чак пък 100 кг - да Ви кажа не му тежат и тези килограми, много е див и тича като изоглавен. Сега се храни само веднъж дневно и мисля е отслабнал малко, както се вижда на снимката - тук е около 65-68 кг ама не стои на кантара мирен, но е там някъде - спазваме диетата, ама нали все още е в растеж и не искаме да го ограничаваме много.
- даваме му все още калции, сулфати и колагени, добавяме витамини. Към гранулите винаги има добавка от прясна храна без подправки с ориз и зеленчуци и около 300 -400 грама чисто месо. Но имам ужасен проблем с ваксинацията - Козината му е ужастно голяма и май ще се наложи да го пострижем - за да може да му се постави ваксината и имуностимулатора.
Не сме гледали такова куче до момента и затова питам - какво е най-добре да му се дава в този период на развитие, не искам да ми тежи на съвестта че сме го ограничили с нещо.
Публикувано: 01 May 2012 - 07:44 PM
А и на око е около 50 - 55кг. другото е козина

Влизам тук за да разбера подробности за породата и мероприятията който клубът провежда !
Публикувано: 03 May 2012 - 06:23 AM
Zin, в 01 May 2012 - 01:24 PM, написа:

Много Ви моля, Вие имате изключително голям опит с тези кучета и искам да зная дали кучето правилно и пълноценно се развива.
Не меря височината по обясними причини - много е трудно да се премери обективно в този момент височината - но измерих най-тънката част на прената лапа - Подкитка (метакарпус) /10/ там е 20 см, шията /15/ е 60 см.

Сега е малко на диета, че беше станал над 70 кг и сега е както се вижда на снимките малко по-втален и на мен лично по-ми харесва.
Моля ако някой разполага с някакви топогравски измервания да ми каже, ако не тук на лични. Предварително благодаря.
Катя, повечето от тия с "ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ГОЛЯМИЯ ОПИТ" нямат и 10 процента от твоята обща киноложка култура! Кучето ти е ръстово и на мен лично - макар че опита ми е по-скромен ми харесва. Ще се качим на колите тия дни и ще отидем да го видим. А за килограмите просто трябва да го измерим и ще видим. Поздрави колежке!

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 03 May 2012 - 06:26 AM
Бандит, в 29 April 2012 - 11:18 AM, написа:
Хубав е и наистина прилича на именития си баща! Дай боже да направи ръсти сила! Иначе е интересен като визия макар че от тогава не съм го виждал на живо. Поздрави!
божко, в 30 April 2012 - 11:35 AM, написа:
Браво, много красиво лице и разцветка! Кое е това куче? Нещо ми се вижда познато.
Когато искате да цитирате повече от едно мнение използвайте бутона за мултицитат,а не пускайте последователни мнения със всеки цитат!
Мод!

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 03 May 2012 - 06:32 AM
kaleata78, в 01 May 2012 - 07:36 PM, написа:
Спазвай нетикета на форума и не пускай последователни постове!
Мод!
Както винаги си в час и показваш най-добрите кучета и снимки!
Медведева г.Москва, в 03 May 2012 - 06:30 AM, написа:
Л ! О !

Публикувано: 03 May 2012 - 06:36 AM
Трак, в 30 April 2012 - 09:45 PM, написа:
Много красива снимка! Това са кутрета нали?
Спас ЛАзаров, в 02 May 2012 - 04:11 PM, написа:
Спасе, тия твойте са сериозни и ръстови, както казват "специалистите" са от друга порода!
Александар Топалов.., в 02 May 2012 - 07:52 AM, написа:
Май скоро ще те зарадвам с нещо добро! Още малко търпение!

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +