Фотогалерия на БОК
Публикувано: 22 February 2008 - 08:54 AM
Боби,малкото кутре до майка си по-горе на снимката,при теб ли е?
Ще го видим ли на ринга?Черньо който качих също ме интерисува при вас ли е още?
Много ми хареса това разскошно животно,ако се сещаш имах желание да го купя,и още
не съм се отказъл,разбера се. ;)

Всеки вижда как изглеждаш,но малко чувстват какъв си...
Публикувано: 22 February 2008 - 09:26 AM
Цитат
Никога не съм казал че в Разлог всички са мелези-напротив. Там винаги е имало много стойностни и едни от най-хубавите кучета. Има и много стойностни радетели на породата. Но и там си имаше хора, които трябва да поемат отговорност, за да измият срамът от лицето на породата. Такива има и в Перник и в Кюстендил и в Монтана и в Хасково и къде ли не. Въпроса е кой от тях ще има доблестта да си признае. Колкото до това кутре, което показвате на снимката, която не знам как е попаднала у Вас, баща му е Шаро от Радуил, който купих от Метката от Суходол, а майка му е Рила, която купих от ТКЗС-то в Тополидол. Кучето е на месеци и след като проболедува от парвовироза, а после стана страхотен пес, но за съжаление го откраднаха. Ако Ви смущава нещо с ушите, то знайте че дълго време режех две или едно ухо. Кутрето обаче е абсолютно чистопородно и аз ще намеря други снимки от тая серия защото съм ги правил лично преди повече от 20 години. Колко от нас имат снимки на кучета произведени преди повече от двайсет г. от тях самите. Благодаря за добрата презентация.
Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 22 February 2008 - 09:47 AM

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 22 February 2008 - 10:14 AM
Цитат
Цитат
Абе Попов, поспри се малко бре - ти бойна порода ли създаваш - какви са тея биткаджии дето са ти в главата. Ами случайно да знаеш че така наричаните от теб кучешки борби са забранени от закона, а агресивните кучета по изложбите се дисквалифицират.
А случайно да ти е известен факта, че няма никаква зависимост между това едно куче да се бие с други и да си върши работата като пазач на стадото. А не е ли именно охраната на стадата основната функция на тези кучета - ако не е така що ги наричате овчарски.

Публикувано: 22 February 2008 - 10:20 AM
Цитат

Публикувано: 22 February 2008 - 10:51 AM
Цитат
Цитат
Цитат
Абе Попов, поспри се малко бре - ти бойна порода ли създаваш - какви са тея биткаджии дето са ти в главата. Ами случайно да знаеш че така наричаните от теб кучешки борби са забранени от закона, а агресивните кучета по изложбите се дисквалифицират.
А случайно да ти е известен факта, че няма никаква зависимост между това едно куче да се бие с други и да си върши работата като пазач на стадото. А не е ли именно охраната на стадата основната функция на тези кучета - ако не е така що ги наричате овчарски.
Попов, като как се вписва в културата на общуване дебелооките лъжи, които пишеш?
Или това са спомените ти от някаква друга успоредна реалност в която си живееш? Ако е така, простено ти е.
Та тази "случка" с голия Караман си я разказвал неведнъж, като всеки път променяш мястото на действие на филма. И всеки път ти си единственият дето си "спомня" такива събития. Пък и констатирам, че никога не те е притеснявал "дребният" факт, че в реалният живот упоменатите от теб кучета никога не са били заедно не само на изложба, но където и да било.
На вторият CACIB, София 1995 присъстваха много хора, но поради специфики на индивидулната ти мисловна дейност само ти си "видял" филма прожектиран от собственото ти въображение в собствената ти глава.

http://www.karakacha...forum/index.php
"All truth passes through three stages.
First, it is ridiculed.
Second, it is violently opposed.
Third, it is accepted as self-evident"
Arthur Schopenhauer /1788-1860/
Публикувано: 22 February 2008 - 12:40 PM
Цитат
Цитат
Публикувано: 22 February 2008 - 12:53 PM
Цитат
Цитат
Никога не съм казал че в Разлог всички са мелези-напротив. Там винаги е имало много стойностни и едни от най-хубавите кучета. Има и много стойностни радетели на породата. Но и там си имаше хора, които трябва да поемат отговорност, за да измият срамът от лицето на породата. Такива има и в Перник и в Кюстендил и в Монтана и в Хасково и къде ли не. Въпроса е кой от тях ще има доблестта да си признае. Колкото до това кутре, което показвате на снимката, която не знам как е попаднала у Вас, баща му е Шаро от Радуил, който купих от Метката от Суходол, а майка му е Рила, която купих от ТКЗС-то в Тополидол. Кучето е на месеци и след като проболедува от парвовироза, а после стана страхотен пес, но за съжаление го откраднаха. Ако Ви смущава нещо с ушите, то знайте че дълго време режех две или едно ухо. Кутрето обаче е абсолютно чистопородно и аз ще намеря други снимки от тая серия защото съм ги правил лично преди повече от 20 години. Колко от нас имат снимки на кучета произведени преди повече от двайсет г. от тях самите. Благодаря за добрата презентация.
Публикувано: 22 February 2008 - 06:49 PM
Цитат
Вече знам че има и тигрови а сигорно и ще ми покажете и къдрави.